Weer Dag van de Dialoog in Goor

Er wordt, na het succes van eerdere edities, wederom een ‘Dag van de dialoog’ gehouden op verschillende plekken in Goor. Op donderdag 12 november is het de bedoeling dat mensen van diverse ‘pluimage’ met elkaar aan tafel komen en met elkaar in gesprek gaan tijdens een maaltijd. Zo zijn er tafels gedekt in de kerkelijke ontmoetingsruimten, in de Goorse moskee en bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor. Na de maaltijd is er een afsluitende bijeenkomst in het Goorse gemeentehuis. Daar worden de deelnemers in de gelegenheid gesteld hun ervaringen van de gesprekken tijdens de maaltijd uit te wisselen. Dan is er ook speciale aandacht voor kinderliedjes uit verschillende culturen. De ‘Dag van de dialoog’ wordt in Goor wordt georganiseerd door een breed samengestelde werkgroep vanuit de Goorse samenleving. Aanmelden kan via de mail: goorindialoog@nullgmail.com of door te bellen met Richard Minnen: 0547-274093.

Dagvandedialoog2014De Dag van de Dialoog was vorig jaar een succes in Goor

Gerelateerde berichten

  • Diverse Gorenaren in dialoog25 oktober 2014 Diverse Gorenaren in dialoog Diverse Gorenaren van verschillende gezindte en culturen en etniciteit komen op donderdag 13 november samen op verschillende plekken in Goor voor een goed gesprek en een maaltijd. Dit in […]
  • Goede gesprekken en maaltijd op Dag van Dialoog12 november 2015 Goede gesprekken en maaltijd op Dag van Dialoog Op verschillende plekken in en om Goor is vandaag voor de vijfde keer De Dag van de Dialoog georganiseerd. Een initiatief om mensen met diverse achtergronden op een losse manier met elkaar […]
  • Hofkerk in bescheiden vorm weer open27 mei 2020 Hofkerk in bescheiden vorm weer open Door de versoepelingen van de Corona-maatregelen gaat ook de Hofkerk in bescheiden vorm weer open. Vanaf volgende week zondag, 7 juni, zijn de diensten door 24 kerkgangers te bezoeken. […]
  • Goor onder een witte deken…13 januari 2017 Goor onder een witte deken… Een grote glimlach op het gezicht van vele kinderen vanochtend nadat, bij het wakker worden, duidelijk werd dat Goor onder een dikke witte deken is komen te liggen. Sneeuwpret alom […]
  • Oecumenische viering in teken van eenheid kerken14 januari 2016 Oecumenische viering in teken van eenheid kerken De Petrus en Pauluskerk is komende zondagochtend het decor voor een oecumenische viering die in het teken staat van de eenheid van de kerken. Het thema van deze viering is: Smaakvol […]