Dorethy 30 jaren strak en jong…

Het is feest in de Goorse Reigerstraat. Daar viert Dorethy Heinhuis, vandaag haar dertigste verjaardag. En met die leeftijd heeft de geliefde van Hectoraanvoerder Joost Minkjan en moeder van Sem en Ties, zelf nog wel nog wel enige moeite. Haar omgeving is dat zeker niet meer haar eens, getuige het spandoek dat gisteravond in de voortuin is neergezet door haar vriendinnen Monique, Yvonne, Marita en Corine. Die willen haar ook via deze digitale weg van harte feliciteren en vooral een leuke verjaardag toewensen. Daar sluiten wij ons graag bij aan.

Dorethy30jaar

Gerelateerde berichten

  • Hector-jeugd naar bekerfinales22 april 2017 Hector-jeugd naar bekerfinales Hector is met twee ploegen vertegenwoordigd tijdens de regionale bekerfinales eind mei in Haaksbergen. Vanochtend won Hector jo9-1 in de halve finale met 1-0 van het Almelose Oranje […]
  • Sem krijgt zijn Free-style Libre24 april 2017 Sem krijgt zijn Free-style Libre De collecte voor de 10-jarige Sem Minkjan heeft gisteren tijdens de Goorse stadsderby tussen Hector en GFC 3.000 euro opgebracht. Het suikerpatientje kan daarmee tenminste twee jaar […]
  • Sem wil de ‘Freestyle Libre’16 maart 2016 Sem wil de ‘Freestyle Libre’ De 9-jarige Sem Minkjan was gisteravond samen met zijn moeder Dorothy Heinhuis prominent te gast in de studio van TV Oost. Het jochie kampt met diabetes en dat heeft nogal wat invloed op […]
  • Hector drukt GFC dieper in de zorgen23 april 2017 Hector drukt GFC dieper in de zorgen Hector was vandaag spekkoper in de Goorse stadsderby tegen GFC. Het werd 1-0 op sportpark 't Doesgoor door een goal van Wesley Zwoferink. Hector is door de zege nagenoeg veilig in de […]
  • Goorse dames gehuldigd door Rode Kruis11 januari 2016 Goorse dames gehuldigd door Rode Kruis Op de nieuwjaarsreceptie van het Rode Kruis afdeling Hof van Twente zijn vier Goorse dames gehuldigd voor het feit dat ze daar 30 jaar vrijwilliger zijn. In het WOZOCO te Diepenheim werden […]