Volkswagen Caddy gestolen van bedrijventerrein

Dieven hebben een bedrijfswagen gestolen van het terrein bij een bedrijf aan de Goorse Breukersweg. Het gaat om een Volkwagen Caddy met het kenteken 2-VJN-39. De wagewn moet in de nacht van zondag op maandag zijn gestolen en de politie is op zoek naar getuigen.

Volkswagencaddy

 

Gerelateerde berichten

  • Zes woninginbraken in een maand tijd20 januari 2017 Zes woninginbraken in een maand tijd Het aantal diefstallen of pogingen daartoe is aan het einde van het vorig jaar en aan het begin van 2017 aanzienlijk in het Goorse. Naast de diverse winkeldiefstallen en gestolen fietsen […]
  • Weer inbraak op Goors industrieterrein2 november 2015 Weer inbraak op Goors industrieterrein Er is voor een onbekend bedrag aan gereedschappen gestolen bij een bedrijf aan de Breukersweg op het Goorse industrieterrein De Spechthorst. De dieven drongen binnen en braken ook een […]
  • Koperdieven actief in Goor17 september 2015 Koperdieven actief in Goor Koperdieven hebben weer eens toegeslagen in het Twentse Haagje. Dit keer werd een metaalbedrijf aan de Breukersweg op industrieterrein De Spechthorst, het slachtoffer. De dieven stalen […]
  • Politie zoekt getuigen mishandeling3 augustus 2022 Politie zoekt getuigen mishandeling De politie Hof van Twente is op zoek naar getuigen van een mishandeling op De Whee gisteren. Rond 17.50 uur is gevochten in de omgeving van de Wulpstraat en de Merelstraat in Goor. Hier […]
  • Politie zoekt getuigen ruzie Grotestraat5 september 2020 Politie zoekt getuigen ruzie Grotestraat De politie Hof van Twente is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een fikse ruzie gistermiddag rond kwart over drie in de Grotestraat. Twee personen hadden het daar met elkaar […]