Birdman in Filmhuis Alleman

In het Goorse Filmhuis Alleman is morgen de film Birdman te zien. Een aan lager wal geraakte acteur, Michael Keaton, die ooit de iconische superheld Batman speelde, probeert zijn carrière weer nieuw leven in te blazen met behulp van een Broadway-toneelstuk. De film vertoond veel overeenkomsten met het echte leven van de Amerikaanse acteur die ook bekend werd door de populaire  tv-serie Family Ties. De in Goor getoonde film Birdman won 4 Oscars en 2 Golden Globes. Entree is vijf euro en de bijna 2 uur durende film begint om 20.00 uur.

Michaelkeaton

Gerelateerde berichten

  • Brits drama X+Y bij Alleman8 mei 2016 Brits drama X+Y bij Alleman Filmhuis Alleman vertoont komende dinsdag het Britse drama X+Y. Deze film gaat over een eerste liefde en de bijzondere relatie tussen een wiskundegenie en zijn leraar. De licht autistische […]
  • Suite Française in filmhuis Alleman8 november 2015 Suite Française in filmhuis Alleman De romantische dramafilm 'Suite Française' uit 2014 wordt komende dinsdag vertoon in Filmhuis Alleman. De film speelt zich af in het Frankrijk van 1940. Lucile Angellier wacht op nieuws […]
  • Land Ho! bij filmhuis Alleman9 februari 2015 Land Ho! bij filmhuis Alleman In het Goorse filmhuis Alleman is morgenavond  de avontuurlijke komedie Land Ho! te zien. Een stel voormalige zwagers vertrekken naar IJsland in een poging hun jeugd terug te winnen in de […]
  • Morgen filmfestival bij Alleman10 november 2018 Morgen filmfestival bij Alleman Filmliefhebbers komen morgen uitgebreid aan hun trekken in de Goorse Reggehof bij Filmhuis Alleman. Daar is morgen een filmfestival met drie films die kunnen worden bekeken en een lunch […]
  • Ciska Freriksen 1000e bezoeker Alleman8 maart 2017 Ciska Freriksen 1000e bezoeker Alleman Ciska Freriksen is dinsdagavond begroet als 1000e bezoeker van Filmhuis Alleman in dit lopende seizoen. Net voor de film Suffragette werd ze gehuldigd en kreeg ze van voorzitter André […]