Manager om Goorse winkelkern te ontwikkelen

De gemeente Hof van Twente gaat een manager aanstellen die activiteiten ontwikkelt voor de Goorse winkeliers en de bedrijven in de andere vijf kernen in de Hof van Twente. De nieuwe man of vrouw, van wie nog niet bekend is wie het wordt, moet nog dit jaar aan het werk worden gezet en moet vooral een verbindende factor zijn tussen de detailhandel, de horeca en culturele voorzieningen zoals bijvoorbeeld theater De Reggehof. Het zogenoemde Ondernemersplatform Hof van Twente, met daarin ook veel Goorse ondernemers, heeft met verantwoordelijk wethouder Meulenkamp afgesproken zo snel mogelijk 20 werklozen aan een baan te helpen. Ook wil de gemeente landelijk aan de weg timmeren door een landelijke brochure uit te brengen onder de titel ‘Wonen en werken in de Hof’. Er wordt 1,5 miljoen euro uitgetrokken om de maatregelen vorm te geven.

baniercentrum1

Gerelateerde berichten

  • Veel geld voor sociaal-economische initiatieven16 september 2015 Veel geld voor sociaal-economische initiatieven Er wordt anderhalf miljoen euro uitgetrokken voor de uitvoering van een plan om de lokale economie in Goor en de overige kernen van de gemeente Hof van Twente een impuls te geven. […]
  • Gaat de BIZ het nu wel halen?7 november 2019 Gaat de BIZ het nu wel halen? Het verlangen bij Goor Collectief naar een zogenoemde Bedrijfs Investerings Zone (BIZ) is er langer maar het kwam er dusver niet van. De Goorse ondernemersvereniging wil van het centrum […]
  • Manager Goorse Anytime-fitness in de prijzen1 juni 2016 Manager Goorse Anytime-fitness in de prijzen Rodey de Jonge van het Goorse Anytime Fitness is in Apeldoorn gekozen als manager van het jaar 2016 van alle vestigingen van Anytime in de Benelux. Dat zijn er op dit moment 50. De Jonge […]
  • Partijen in de bres voor de boeren14 juli 2016 Partijen in de bres voor de boeren De gemeente stelt geld beschikbaar voor boeren die lijden onder de slechte economische situatie. Dat heeft de raad beslist. De raadsfracties van het CDA, de VVD en de PvdA willen een […]
  • BNI-Chapter Hof van Twente ziet levenslicht22 november 2018 BNI-Chapter Hof van Twente ziet levenslicht De Hof van Twente krijgt een eigen BNI-Chapter. Volgende week wordt de business-netwerk-organisatie ten doop gehouden bij De Pot in Markelo. BNI is een internationaal concept wat veel […]