Veel controles, weinig boetes

Politiecontroles op verschillende plekken in Goor gisteren aan het eind van de middag en s’avonds. Fietsers en automobilisten werden gecontroleerd op de Diepenheimseweg, Molenstraat, Markeloseweg, Irrisstraat, Deldensestraat en op de Scherpenzeelseweg. Daarbij werd voornamelijk gelet op verlichting en snelheid. Op de Molenstraat werd bekeken of de nieuwe eenrichtingssituatie werd nageleefd. Er werden diverse overtredingen geconstateerd maar dat werd in bijna alle gevallen afgedaan met een waarschuwing.

110830_PolitiecontroleBuddysDit in lijn met de CAO-acties van de politie-agenten die daarom alleen bij excessen bekeuren in deze periode. Één automobilist kreeg wel een prent omdat hij de maximum snelheid met meer dan 30 kilometer per uur overschreed. Ook bracht de politie een bezoek aan mensen met openstaande boetes met het dringende verzoek om deze snel te betalen.

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Twee woninginbraken in een week1 oktober 2018 Twee woninginbraken in een week Het was een drukke week voor de hulpdiensten in Goor. Naast de open dag van onder meer de brandweer moest ook de politie drie keer handelend optreden. We berichtten deze week al over de […]
  • Overlast hangjongeren en snelheid grootste ergernissen12 juli 2018 Overlast hangjongeren en snelheid grootste ergernissen De overlast die hangjongeren veroorzaken bij de skatebaan aan de Roerdompstraat staat hoog op de lijst van ergernissen van Gorenaren. Dit blijkt uit een inventarisatie van de wijkagentes […]
  • Wijkagenten stellen ‘controle top-3’ samen met inwoners28 juni 2018 Wijkagenten stellen ‘controle top-3’ samen met inwoners De wijkagenten Caroline IJben en Edme Warners willen samen met de inwoners van Goor een 'controle top-3' samen stellen. Het wijkteam wil weten wat de bewoners van Goor belangrijk vinden […]
  • Kleine kettingbotsing op Scherpenzeelseweg29 maart 2018 Kleine kettingbotsing op Scherpenzeelseweg Een kettingbotsing met drie getroffen auto's aan het einde van de middag op de Scherpenzeelseweg. Daar botsten de wagens achter op elkaar ter hoogte van de kruising met de Nachtegaalstraat […]