Weer ongeval De Poste

Het was weer eens raak bij De Poste. Daar knalden vanochtend meerdere auto’s tegen elkaar. Eén auto liep daarbij zware blikschade op. Persoonlijk letsel was er, voor zover bekend, niet. Ook de oorzaak is nog ongewis al zou de afstelling van de verkeerslichten ook hier een bron van de oorzaak kunnen zijn. Weggegebruikers klagen al langer dat er te snel van ‘groen’ wordt gewisseld op de kruising van de weg richting Hengelo en de zogenoemde S15 richting Rijssen.

Ongevalposte2Archieffoto van een eerder ongeval bij De Poste

Gerelateerde berichten

  • Gorenaar ernstig gewond bij ongeval met hoogwerker12 mei 2016 Gorenaar ernstig gewond bij ongeval met hoogwerker Een 51-jarige Gorenaar is vanochtend in het Gelderse Zevenaar zwaar gewond geraakt bij een ongeluk met een hoogwerker. Daarbij kwam een 22-jarige man uit Oldebroek om het leven. De […]
  • Weer aanrijding bij De Poste4 maart 2015 Weer aanrijding bij De Poste BAM! En weer was het raak. Een ongeval bij -inderdaad- De Poste. De politie hult zich op dit moment nog in nevelen over de oorzaak van de aanrijding. Maar een eerste blik op locatie liet […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes20 mei 2020 Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes Kassa en in de boeien. Een inwoner van Goor is gisteravond op verdenking van witwassen aangehouden. De 36-jarige man reed in een Porsche Cayenne op de Van Kollaan, toen de politie hem in […]
  • Treinverkeer stil na ongeval op Goors spoor30 november 2016 Treinverkeer stil na ongeval op Goors spoor Een ongeval bij de spoorwegovergang op de Oude Haaksbergerweg woensdagavond. Daar botsten een auto op een camper en naar verluidt ook tegen een trein. Door het ongeluk moest het […]