Goorse nieuwssite ook maatgevend op social media

Goorsnieuws.nl viert dit jaar het tweede lustrum als onafhankelijke lokale nieuwssite en heeft in de loop der jaren een fikse groei mee mogen maken. Dat is de laatste jaren ook zo op social media. Zo bereikte de Facebookpagina dit weekeinde het respectabele aantal van 2500 volgers waarmee ook op dat gebied het lokale nieuws breed wordt gevolgd. Op Twitter zijn inmiddels al meer dan 3200 volgers die via dat medium de mogelijkheid te baat kunnen nemen om de Goorse nieuwssite te bereiken.

Facebooklike

Goorsnieuws.nl is sinds kort ook te bereiken via de url Goor.nl. Deze domeinnaam was in bezit van de gemeente Hof van Twente maar werd na de gemeentelijke herindeling niet meer gebruikt waardoor Goorsnieuws de kans werd geboden om dit als doorlink te gebruiken. Wie nu via die weg het Twentse Haagje op digitale wijze wil bereiken komt nu ook op Goorsnieuws.nl.

 

Gerelateerde berichten

  • Goorsnieuws passeert de 5.000 volgers op Facebook2 december 2017 Goorsnieuws passeert de 5.000 volgers op Facebook Een bijzondere mijlpaal voor deze site op social media. Inmiddels heeft de Facebookpagina van Goorsnieuws.nl meer dan 5.000 volgers. Op deze pagina worden de berichten die op dé nieuwssite […]
  • #‎pasopmeneerkremerszitookoptwitter22 november 2016 #‎pasopmeneerkremerszitookoptwitter Al jaren ben ik werkzaam in het onderwijs en ik vind dat ik daarmee de mooiste baan van de wereld heb. Ik zie veel overeenkomsten met de leerlingen en mezelf. Allebei moeite hebben met in […]
  • Ophef over reclame voor Rabobank door gemeente6 juli 2019 Ophef over reclame voor Rabobank door gemeente De vestiging van de Rabobank in het gemeentehuis in Goor, blijft de gemoederen bezig houden. Aanleiding is nu een tweet van de gemeente Hof van Twente waarin de openingstijden van de […]
  • Speciale ‘volgdienst’ politie Hof van Twente11 oktober 2017 Speciale ‘volgdienst’ politie Hof van Twente De politie Hof van Twente organiseert komende vrijdag een speciale 'volgdienst'. Daarin kunnen via social media alle activiteiten en meldingen worden gevolgd van de dienders in Goor en […]
  • Markeringslicht brandweer terug na diefstal23 januari 2018 Markeringslicht brandweer terug na diefstal Een markeringslicht van de Goorse brandweer dat vorige week werd gestolen tijdens de werkzaamheden bij het gaslek in de Scherpenzeelseweg is weer terug. Na een oproep op Facebook is de […]