MaDiGo-toernooi bij GTC groot succes

Het driedaagse uitwisselingstoernooi georganiseerd bij en door tennisclub GTC, was afgelopen weekeinde een groot succes. Er waren 42 kinderen aan uit Diepenheim, Markelo en Goor actief op de Goorse tennisbanen in de leeftijd van 6 jaar tot en met 17. Er werden in totaal 75 wedstrijden gespeeld. Het toernooi is een vervolg op de uitwisslingen van in 2014 van de jonge tennissers van GTC en Stedeke dat toen in Diepenheim werd gehouden. Nu is ook MTV aangesloten. In het enkeltoernooi waren er in de verschillende categoriën zeges voor de GTC-ers Meike Sikking, Brecht Hulsman en Lucas Hulsman. De twee broers Hulsman waren ook de sterkste in het dubbeltoernooi. Benjamin Admiraal en Joep Schavemaker werden in hun klasse tweede.

GTCcomplex

Gerelateerde berichten

  • Hegemonie Goorse tennisjeugd tijdens uitwisselingstoernooi30 oktober 2017 Hegemonie Goorse tennisjeugd tijdens uitwisselingstoernooi De jeugdleden van de Goorse tennisclubs GTC en Mossendam overheersten dit weekeinde tijdens het 4e ‘Hof van Twente Uitwisselingstoernooi’ waarin 45 kinderen streden om de prijzen. Er […]
  • Inschrijving voor Open Goorse gestart9 augustus 2016 Inschrijving voor Open Goorse gestart Van maandag 29 augustus tot en met zondag 4 september organiseren Tennisvereniging de Mossendam en de Goorse Tennis Club de Landhuisliving Open Goorse, een jaarlijks terugkerend open […]
  • Vier GTC-teams kampioen2 juni 2015 Vier GTC-teams kampioen Groot succes dit jaar in de voorjaarscompetitie voor de Goorse Tennis Club. Van de 10 deelnemende teams werden er vier tot kampioen in hun klasse. Het 1e damesteam pakte de titel in de […]
  • Inschrijven voor dubbeltoernooi GTC7 februari 2015 Inschrijven voor dubbeltoernooi GTC Er kan vanaf nu worden ingeschreven voor het dubbeltoernooi dat van 9 tot en met 15 maart wordt gehouden op de kunstgrasbanen van de Goorse Tennis Club (GTC). Er wordt gespeeld in de […]
  • GTC biedt Zomer-challenge aan voor ‘andere sporters’30 mei 2020 GTC biedt Zomer-challenge aan voor ‘andere sporters’ De Goorse Tennisclub (GTC) wil deze zomer voetballers, hockeyers en andere teamspelers die te maken hebben met een zomerstop en nog niet in wedstrijdverband mogen sporten in verband met […]