Verbouwing Lidl afgerond

De verbouwing van de Lidl is klaar. De supermarkt op het Weversplein heeft de deuren inmiddels alweer enkele dagen open voor het winkelend publiek. Nu zijn ook de laatste werkzaamheden afgerond. De voorgevel van het pand is vernieuwd en ook de binnenzijde van de zaak is grondig onder handen genomen. De Lidl in Goor is vanaf nu ook elke avond geopend. Voorheen was de supermarkt alleen op de koopavond toegangkelijk. Tijdens de verbouwing was de Grotestraat soms moeilijk begaanbaar vanwege de bouwwerkzaamheden en het vele vrachtverkeer.

lidl

Gerelateerde berichten

  • Storing in kabel-tv na blikseminslag (update)10 juli 2017 Storing in kabel-tv na blikseminslag (update) Diverse Goorse huishoudens hadden vamiddag na de onweersbuien geen signaal op de kabeltelevisie meer. Dit gold alleen voor de koperen coaxkabel. Internet via glasvezel werkte nog wel. Het […]
  • Bijzondere mijlpaal voor Jessica, 40 jaar12 december 2015 Bijzondere mijlpaal voor Jessica, 40 jaar Feest in de Schoolstraat en bij de Buddy's. Jessica Haverkate-Leusink is 40 jaar en dat moet gevierd. Vanavond zijn haar vrienden, familie en kennissen bij de Buddy's te vinden om deze […]
  • Heel veel eigen muziek dit jaar25 juni 2009 Heel veel eigen muziek dit jaar Het is opvallend hoeveel 'eigen' muziek er dit jaar is gemaakt voor het School- en Volksfeest. Allereerst was er de cd van smartlappenkoor Ditis Goorus met twee Schoolfeestliedjes en het […]
  • Rolstoelers kriigen weer veel Schoolfeestgeld6 maart 2010 Rolstoelers kriigen weer veel Schoolfeestgeld De Goorse Rolstoeldansgroep Joy on Wheels is de grootverdiener in dit jaar wat betreft een uitkering uit het Schoolfeestfonds. Voor de organisatie van een internationaal […]
  • Vorkink vrijgesproken7 december 2015 Vorkink vrijgesproken De Goorse journalist Rob Vorkink hoeft geen 250 euro boete te betalen naar aanleiding van het incident op A1 bij Holten begin dit jaar. De reporter van RTV Oost deed daar verslag van een […]