Hetty, groen en creatief, al een halve eeuw

In één van de voortuinen aan de van Hoevellstraat is het een geflikker van lampjes en staat de ene Sarah de andere staren naast een aantal spandoeken met treffende teksten over Hetty klein Snakenborg. De al jaren in Goor woonachtige verpleegkundige uit Sint Isidorishoeve, heeft vandaag de respectabele leeftijd van 50 jaar bereikt en dat heeft velen ertoe bewogen om in actie te komen. Zo was haar loopclub De Kariboes present evenals haar vriendinnen, de buurt en de familie. Hetty, vrouw van oud Goorsnieuws-scribent Bert Schabbink en moeder van twee voetballende zonen, is een creatieve. In de tuin, met breinaalden en met mozaïek. De tuin staat vol, nu de berg nog. Komende zaterdag wordt het feestje namelijk gevierd bij camping Monte Bello op de Herikerberg. Via deze weg alvast een hele fijne dag gewenst en gefeliciteerd !

Hetty501

Gerelateerde berichten

  • Bert Schabbink 50 jaar !30 mei 2020 Bert Schabbink 50 jaar ! Het is feest aan de van Hoevellstraat waar de nodige spandoeken en versieringen zijn opgehangen bij de woning van Bert Schabbink. De Goorse scribent- en muziekliefhebber, die inmiddels […]
  • Schoolfeest-Abraham voor Bas Pool27 juni 2020 Schoolfeest-Abraham voor Bas Pool 'Allememaggies!' zal hij gedacht hebben toen hij de versierselen op zijn oprit aan de van Hoevellstraat bekeek. Bas Pool wordt vijftig jaar en kreeg van zijn vrienden een behoorlijk […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Vlag uit voor 50-jarige Kariboes27 december 2020 Vlag uit voor 50-jarige Kariboes Een heugelijke Tweede Kerstdag voor de Goorse Trimgroep Kariboes. De leden vieren vandaag het 50-jarig jubileum van de vereniging. Door de geldenden corona-maatregelen zonder feestelijke […]
  • Herfst-wandeltocht Kariboes14 oktober 2019 Herfst-wandeltocht Kariboes De Goorse trimclub Kariboes houdt op komende zondag 20 oktober haar jaarlijkse herfstwandeltocht. De tocht gaat dit keer over de Herikerberg, door Stokkum en een stukje door het […]