Hetty, groen en creatief, al een halve eeuw

In één van de voortuinen aan de van Hoevellstraat is het een geflikker van lampjes en staat de ene Sarah de andere staren naast een aantal spandoeken met treffende teksten over Hetty klein Snakenborg. De al jaren in Goor woonachtige verpleegkundige uit Sint Isidorishoeve, heeft vandaag de respectabele leeftijd van 50 jaar bereikt en dat heeft velen ertoe bewogen om in actie te komen. Zo was haar loopclub De Kariboes present evenals haar vriendinnen, de buurt en de familie. Hetty, vrouw van oud Goorsnieuws-scribent Bert Schabbink en moeder van twee voetballende zonen, is een creatieve. In de tuin, met breinaalden en met mozaïek. De tuin staat vol, nu de berg nog. Komende zaterdag wordt het feestje namelijk gevierd bij camping Monte Bello op de Herikerberg. Via deze weg alvast een hele fijne dag gewenst en gefeliciteerd !

Hetty501