Hetty, groen en creatief, al een halve eeuw

In één van de voortuinen aan de van Hoevellstraat is het een geflikker van lampjes en staat de ene Sarah de andere staren naast een aantal spandoeken met treffende teksten over Hetty klein Snakenborg. De al jaren in Goor woonachtige verpleegkundige uit Sint Isidorishoeve, heeft vandaag de respectabele leeftijd van 50 jaar bereikt en dat heeft velen ertoe bewogen om in actie te komen. Zo was haar loopclub De Kariboes present evenals haar vriendinnen, de buurt en de familie. Hetty, vrouw van oud Goorsnieuws-scribent Bert Schabbink en moeder van twee voetballende zonen, is een creatieve. In de tuin, met breinaalden en met mozaïek. De tuin staat vol, nu de berg nog. Komende zaterdag wordt het feestje namelijk gevierd bij camping Monte Bello op de Herikerberg. Via deze weg alvast een hele fijne dag gewenst en gefeliciteerd !

Hetty501

Gerelateerde berichten

  • Bert Schabbink 50 jaar !30 mei 2020 Bert Schabbink 50 jaar ! Het is feest aan de van Hoevellstraat waar de nodige spandoeken en versieringen zijn opgehangen bij de woning van Bert Schabbink. De Goorse scribent- en muziekliefhebber, die inmiddels […]
  • Festival Schabbink bij Buddy’s10 juli 2022 Festival Schabbink bij Buddy’s Hij was al even vijftig, maar het moest natuurlijk nog groots worden gevierd. Paul Schabbink, eveneens scribent bij deze site, vierde de bijzondere mijlpaal gisteren op grootse wijze bij […]
  • Jubilerende Kariboes schenkt Weldam Jan Bolink-bankje4 juli 2021 Jubilerende Kariboes schenkt Weldam Jan Bolink-bankje Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Trimgroep Kariboes heeft de vereniging een fraai bankje geschonken aan Landgoed Weldam. Dit omdat een groot deel van de hardloop- wandel- en […]
  • Vlag uit voor 50-jarige Kariboes27 december 2020 Vlag uit voor 50-jarige Kariboes Een heugelijke Tweede Kerstdag voor de Goorse Trimgroep Kariboes. De leden vieren vandaag het 50-jarig jubileum van de vereniging. Door de geldenden corona-maatregelen zonder feestelijke […]
  • Schoolfeest-Abraham voor Bas Pool27 juni 2020 Schoolfeest-Abraham voor Bas Pool 'Allememaggies!' zal hij gedacht hebben toen hij de versierselen op zijn oprit aan de van Hoevellstraat bekeek. Bas Pool wordt vijftig jaar en kreeg van zijn vrienden een behoorlijk […]