Hetty, groen en creatief, al een halve eeuw

In één van de voortuinen aan de van Hoevellstraat is het een geflikker van lampjes en staat de ene Sarah de andere staren naast een aantal spandoeken met treffende teksten over Hetty klein Snakenborg. De al jaren in Goor woonachtige verpleegkundige uit Sint Isidorishoeve, heeft vandaag de respectabele leeftijd van 50 jaar bereikt en dat heeft velen ertoe bewogen om in actie te komen. Zo was haar loopclub De Kariboes present evenals haar vriendinnen, de buurt en de familie. Hetty, vrouw van oud Goorsnieuws-scribent Bert Schabbink en moeder van twee voetballende zonen, is een creatieve. In de tuin, met breinaalden en met mozaïek. De tuin staat vol, nu de berg nog. Komende zaterdag wordt het feestje namelijk gevierd bij camping Monte Bello op de Herikerberg. Via deze weg alvast een hele fijne dag gewenst en gefeliciteerd !

Hetty501

Gerelateerde berichten

  • Bert Schabbink 50 jaar !30 mei 2020 Bert Schabbink 50 jaar ! Het is feest aan de van Hoevellstraat waar de nodige spandoeken en versieringen zijn opgehangen bij de woning van Bert Schabbink. De Goorse scribent- en muziekliefhebber, die inmiddels […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Herfstwandeltocht bij Kariboes10 oktober 2016 Herfstwandeltocht bij Kariboes De Goorse trimclub “ Kariboes” organiseert op zondag 16 oktober haar jaarlijkse herfstwandeltocht. De wandeltocht, waarbij een keuze gemaakt kan worden uit vijf afstanden, gaat deze keer […]
  • Herfst-wandeltocht Kariboes14 oktober 2019 Herfst-wandeltocht Kariboes De Goorse trimclub Kariboes houdt op komende zondag 20 oktober haar jaarlijkse herfstwandeltocht. De tocht gaat dit keer over de Herikerberg, door Stokkum en een stukje door het […]
  • Herfstwandeltocht Kariboes30 september 2015 Herfstwandeltocht Kariboes De Kariboes organiseert binnenkort weer haar jaarlijkse herfstwandeltocht. Op zondag 18 oktober  voert de tocht de deelnemers dit jaar over de Herikerberg en door het Weldam. De start en […]