Schoolfeestfonds ondersteunt mantelzorgers

De mantelzorgers in Goor en omgeving worden op de zogenoemde Dag van de Mantelzorg in het zonnetje gezet. Op dinsdag 10 november wordt er in dat kader een bijeenkomst georganiseerd bij ’t Niehoes in Bentelo die gratis toegankelijk is voor mensen die voor een ander zorgen met onder meer een optreden van Het Torenkoor uit Kampen. Deze dag, die om 11.30 uur begint en tot 15.00 uur, wordt mede mogelijk gemaakt door het Goorse Schoolfeestfonds en aanmelden kan door de mantelzorgers zelf, of mensen die mantelzorgers op willen geven, voor 3 november. Dat kan bij het Steunpunt Mantelzorg Hof van Twente, Rozenstraat 2b, 7471 JN Goor. Telefoon: 085-7731720. E-mail: c.smit@nullsiztwente.nl. Verzocht wordt de naam, het adres, het telefoonnummer en zo mogelijk het e-mailadres van de mantelzorger te vermelden.

Mantelzorg

Gerelateerde berichten

  • Dag van de mantelzorg10 november 2019 Dag van de mantelzorg Het is vandaag 10 november en dat betekent voor deze zondag dat het de 'Dag van de Mantelzorg' is. Als dank voor hun inzet, toewijding, aandacht en energie heeft Salut samen met de […]
  • Mantelzorgers in het zonnetje gezet10 november 2020 Mantelzorgers in het zonnetje gezet Het is 10 november en dus de 'Dag van de Mantelzorg'. Op deze dag zetten Salut en de gemeente Hof van Twente mantelzorgers in het zonnetje. Die uit waardering voor hun inzet, toewijding, […]
  • Geen ‘compliment’ meer voor Goorse mantelzorgers9 april 2015 Geen ‘compliment’ meer voor Goorse mantelzorgers Het zogenoemde Mantelzorgcompliment voor Gorenaren die hulpbehoevenden in hun eigen omgeving verzorgen wordt niet meer uitgekeerd. Tot nu toe hadden de mantelzorgers nog recht op een […]
  • Vrijwillige Hulpdienst na 37 jaar ter ziele27 oktober 2016 Vrijwillige Hulpdienst na 37 jaar ter ziele De Stichting Vrijwillige Hulpdienst in Goor stopt. Na 37 jaar trouwe dienst is de charitatieve instelling ter ziele. In de afgelopen vier decennia stonden vrijwilligers hulpbehoevenden bij […]
  • Keestra te gast in De Hofbar op NPO27 april 2020 Keestra te gast in De Hofbar op NPO2 Ingrid Keestra is vanavond te gast in het tv-programma De Hofbar van omroep Powned. Daar zal ze vertellen heo het is om mantelzorger te zijn tijdens deze Corona-crisis. De Hofbar is een […]