De Wedde zoekt vrijwilligers

Ontmoetingscentrum ‘De Wedde’ is dringend op zoek naar vrijwilligers. Mensen die in de avonduren tussen 18.00 en 20.00 uur de tijd hebben om te helpen bij diverse activiteiten, kunnen vrijblijvend proefdraaien. Bij De Wedde worden diverse activiteiten georganiseerd of drinkt u rustig een kop koffie om even bij te kletsen. Voor meer info en overige activiteiten belt u met Jolanda van den Noort, telefoon 06 34 36 22 60. U kunt ook mailen: j.vandennoort@nullcarintreggeland.nl.

ontmoetingscentrum De Wedde

Gerelateerde berichten

  • Binnenactiviteiten De Wedde15 oktober 2017 Binnenactiviteiten De Wedde Bij ontmoetingscentrum De Wedde in De Stoevelaar en wijkvoorziening ’t Doesgoor staan deze week weer diverse activiteiten op het programma. Mail voor meer activiteiten en vragen […]
  • Zomers weekje bij De Wedde13 augustus 2017 Zomers weekje bij De Wedde Bij ontmoetingscentrum De Wedde in De Stoevelaar en wijkvoorziening ’t Doesgoor staat ook deze zomerse week weer diverse activiteiten op het programma. Morgen staat het schaken op de rol, […]
  • Volle agenda De Wedde4 juni 2017 Volle agenda De Wedde Bij ontmoetingscentrum De Wedde in De Stoevelaar en wijkvoorziening ’t Doesgoor staan deze week na het pinksteren weer diverse activiteiten op het programma. Vandaag staat het handwerken […]
  • Divers programma na Pasen voor De Wedde19 april 2017 Divers programma na Pasen voor De Wedde Bij ontmoetingscentrum De Wedde in De Stoevelaar en wijkvoorziening ’t Doesgoor staan deze week na het zoeken van de paaseieren weer diverse activiteiten op het programma. Vrijdag is […]
  • Klassieke muziek en modeshow bij De Wedde26 maart 2017 Klassieke muziek en modeshow bij De Wedde Bij ontmoetingscentrum De Wedde in De Stoevelaar en wijkvoorziening ’t Doesgoor staan deze week weer diverse activiteiten op het programma. Vrijdag is bijvoorbeeld een middag vol klassieke […]