Absurde avond voor 42-jarige vrouw na brute overval

Van bewust doelwit naar dader tot weerloos slachtoffer. Het overkwam de 42-jarige bewoonster van een woning aan de Reviusstraat gisteravond allemaal. De vrouw werd volgens de eerste berichten eerst overvallen in haar huurhuis, niet veel later werd ze op diverse kanalen weer zélf verdacht van een diefstal toen ze met de politie meeging naar het bureau. Naar nu blijkt is de vrouw eerder op die avond op brute wijze, met een mes, overvallen in haar eigen auto. Bekomen van de schrik deed ze bij haar woning pas aangifte van het incident. De auto is meegenomen voor sporenonderzoek.

151028_Reviusstraat2

De vrouw reed rond 22.00 uur in haar auto over de Diepenheimseweg en moest daar stoppen voor een overstekende vrouw met een kind. Op het moment dat ze stilstond deden twee mannen de autodeuren open en werd de overrompelde vrouw van haar geld beroofd. Ze werd daarbij met een mes bedreigd. De vrouw uit Eibergen is na de overval in paniek doorgereden naar de Reviusstraat in Goor, waar ze tijdelijk verblijft. Daar heeft de politie zich over de vrouw ontfermd.

151028_Reviusstraat1

Politie zoekt getuigen
De daders spraken volgens het slachtoffer slecht Nederlands. De politie is op zoek naar getuigen die gisteravond rond 22.00 uur iets hebben gezien aan de Diepenheimseweg. Van de overstekende vrouw met het kind en de twee overvallers is nog geen spoor.