Mercedes beschadigd aangetroffen, dader(s) gezocht

Ricardo kon zijn ogen niet geloven toen hij afgelopen zaterdagmorgen zijn op Het Jannink geparkeerde Mercedes aantrof met aanzienlijke schade. Het rechterportier en voorspatbord waren bekrast, het voorspatbord was tevens ingedeukt. De oorzaak is onbekend, gezien de schade heeft Ricardo het vermoeden dat deze is veroorzaakt door een (brom)fietser. Buren verklaarden rond 03:00 uur een klap te hebben gehoord. Voor Ricardo een fikse schadepost, hij wil dan ook graag de dader(s) achterhalen. Heeft u iets gezien, dan ontvangt Ricardo graag uw tips. Hij is te bereiken via 06-29257640.

Schade Mercedes 24-10-15 Het Jannink

 

Gerelateerde berichten

  • Ledensoebat supporters GFC11 februari 2011 Ledensoebat supporters GFC De Supportersvereniging van GFC houdt morgen haar jaarlijkse ledenvergadering in het clubgebouw d’Olde Goorsche. Vanaf 15.00 uur zullen zij met een hapje (dit jaar een grote hap) en een […]
  • Ruut te Velthuis: Har(d)t voor Goor…3 april 2017 Ruut te Velthuis: Har(d)t voor Goor… In aanloop naar de brainstorm- en debatavond Har(d)t voor Goor die volgende week donderdagavond in De Reggehof wordt gehouden, is een tweede filmpje online gezet waarin een stelling over […]
  • Geen individueel WK-ticket Hinkelien 5 mei 2011 Geen individueel WK-ticket Hinkelien Hinkelien Schreuder doet op de WK in Shanghai niet mee op een individuele afstand. De Goorse gouddelfster had nog een mogelijkheid om via een omweg deel te nemen op de 50 meter rug, maar […]
  • Vrijwilligers gezocht voor de tuin18 september 2017 Vrijwilligers gezocht voor de tuin Carint Reggeland-huis De Stoevelaar zoekt vrijwilligers die willen helpen met het onderhouden van de belevingstuin. Deze tuin bestaat uit een moestuin, bloementuin, kruidentuin en rozen […]
  • Goorse enclave op Mallorca4 augustus 2010 Goorse enclave op Mallorca Mallorca, het is de laatste jaren een paradijs voor veel Goorse jongeren. Ook dit jaar zijn er weer tientallen uit 't Twentse Haagje naar het Spaanse eiland gevlogen voor een welverdiende […]