Mercedes beschadigd aangetroffen, dader(s) gezocht

Ricardo kon zijn ogen niet geloven toen hij afgelopen zaterdagmorgen zijn op Het Jannink geparkeerde Mercedes aantrof met aanzienlijke schade. Het rechterportier en voorspatbord waren bekrast, het voorspatbord was tevens ingedeukt. De oorzaak is onbekend, gezien de schade heeft Ricardo het vermoeden dat deze is veroorzaakt door een (brom)fietser. Buren verklaarden rond 03:00 uur een klap te hebben gehoord. Voor Ricardo een fikse schadepost, hij wil dan ook graag de dader(s) achterhalen. Heeft u iets gezien, dan ontvangt Ricardo graag uw tips. Hij is te bereiken via 06-29257640.

Schade Mercedes 24-10-15 Het Jannink

 

Gerelateerde berichten

  • Buxusplanten van De Stadslandbouw4 maart 2020 Buxusplanten van De Stadslandbouw De Stadslandbouw in Goor heeft een grote hoeveelheid gezonde buxusplanten in de aanbieding. Op vrijdag 13 maart kun je tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Voor de buxusplanten wordt gevraagd […]
  • Ophef over geruimde speelplaats Heeckeren26 maart 2014 Ophef over geruimde speelplaats Heeckeren Ophef en ontzetting bij bewoners van het Heeckeren. De gemeente heeft daar een populaire speelplaats voor kinderen ontmanteld. De schommel en het klimtoestel voldoen niet aan de huidige […]
  • Diploma en feestje voor Stephanie en Dylan Smit16 augustus 2015 Diploma en feestje voor Stephanie en Dylan Smit Feest in huize Smit. Daar werd gisteravond het diploma van Stephanie Smit en haar broertje Dylan gevierd. Beiden wisten deze zomer hun welverdiende papiertje in de wacht te slepen. En dat […]
  • 28 oktober 2013 Blikschade bij ongeval aan Putterstraat Er heeft vanavond een ongeval plaatsgevonden aan de Putterstraat in Goor. Een 83-jarige vrouw, die vanuit de Kievitstraat kwam, zag een geparkeerde auto over het hoofd en knalde met haar […]
  • GoederentreinOpStation4 juli 2013 D66 tekent gezamenlijke zienswijze goederenvervoer D66 Hof van Twente heeft de handen ineengeslagen met andere D66-fracties die te maken hebben met de Goederenroute Oost Nederland. Op initiatief van statenfractievoorzitter Aart Karssen wil […]