Publiek krijgt stem bij Ondernemer van het jaar-verkiezing

Een noviteit bij de jaarlijkse Ondernemer van het jaar-verkiezing in Goor. Voor het eerst in de geschiedenis krijgt ook het publiek een stem bij het nomineren van de winkeliers en andere bedrijven. De ondernemers nomineren zelf twee kandidaten, de derde wordt op voorspraak van de inwoners van Goor toegevoegd aan het lijstje van drie. Via deze LINK kan een stem worden uitgebracht op een van de Goorse ondernemingen. Het bedrijf met de meeste stemmen is genomineerd. Er kan overigens alleen gestemd worden op bedrijven die lid zijn van de Goorse ondernemersvereniging. De uiteindelijke verkiezing is op de nieuwjaarsreceptie van Goor Collectief op 10 januari aanstaande bij De Bebsel. Dan kiezen de aanwezigen daar de uiteindelijke winnaar en opvolger van Garage Wiegerinck, dat vorig jaar met de eer ging strijken.

wiegerinckwinnaarBart Wiegerinck, ondernemer van het jaar 2014 en wethouder Wim Meulenkamp

Gerelateerde berichten

  • Probin, Tonny Kranenberg en Plukon genomineerd voor titel Ondernemer van het Jaar5 januari 2016 Probin, Tonny Kranenberg en Plukon genomineerd voor titel Ondernemer van het Jaar Gereedschappen en ijzerwarenhandel Probin, pluimveevleesproducent en uitvaartzorg Tonny Kranenberg zijn de drie genomineerden die komende zondag strijden om de titel Ondernemer van het […]
  • Wiegerinck Ondernemer van het Jaar 201411 januari 2015 Wiegerinck Ondernemer van het Jaar 2014 Bart Wiegerinck is Ondernemer van het Jaar 2014 geworden. De goedlachse directeur-eigenaar van het full-service garagebedrijf aan de Kerkstraat werd door de leden van Goor Collectief […]
  • Publiek nomineert geen ondernemers meer21 november 2016 Publiek nomineert geen ondernemers meer De nominaties voor de verkiezing van 'Ondernemer van het jaar' in Goor worden dit jaar niet door het publiek gedaan maar alleen door de ondernemers zelf. Iedereen kon eerder stemmen […]
  • Publieksprijs bij verkiezing Ondernemer van het jaar7 januari 2020 Publieksprijs bij verkiezing Ondernemer van het jaar Er wordt ook een publieksprijs uitgereikt tijdens de Ondernemer van het jaar-verkiezing volgende week donderdagavond bij De Bebsel. Daar kiezen allereerst de leden van Goor Collectief uit […]
  • Goor ruimt op…22 februari 2018 Goor ruimt op… In het Goorse centrum is vandaag de halfjaarlijkse Restantenmarkt van start gegaan. Tot en met komende zaterdag houden veel winkeliers opruiming en worden seizoensrestanten met flinke […]