Ronkende motoren…

Zowel aan de oost- als aan de westkant van Goor klinken de ronkende motoren. Op de Herikerberg net buiten het Twentse Haagje is de 27e Vijf Heuvelen Off Road-rit voor crossmotoren vanmorgen al vroeg van start gegaan. Op ’t Zeldam razen de rally-auto’s door het anders zo rustieke landschap. De Conrad Twenterally heeft een van de klassementsproeven uitgezet over een parcours dat onder meer over de Zomerweg voert. Het Goorse publiek kan op diverse plekken een kijkje nemen. De Goorse favoriet Jan Nijhof rijdt overigens niet in de eigen achtertuin. Hij bereidt zich voor op een zware rally in Duitsland waar hij over twee weken aan de start staat.

Rally2

Gerelateerde berichten

  • Drukke thuisrally voor Jan Nijhof30 oktober 2014 Drukke thuisrally voor Jan Nijhof Een druk weekend voor autocoureur en ondernemer Jan Nijhof. Tijdens de Euregio Rally, met proeven in en rondom het buitengebied van Goor, zal hij met zijn team Reconsales Autosport met […]
  • Genieten van autosport op het Zeldam…22 oktober 2017 Genieten van autosport op het Zeldam… De ronkende motoren van de deelnemende rallywagens aan de Conrad Euregio=rally trok vandaag weer veel publiek naar het Zeldam. Net buiten Goor was een klassementsproef die drie keer werd […]
  • Herikerberg voor even klein Dakar18 juli 2015 Herikerberg voor even klein Dakar Ronkende motoren en een vlammende rallyauto vanmiddag op het crossterrein net buiten Goor bij de Herikerberg. Daar was de persmiddag van het Open NK Motorcross waar een aantal rijders het […]
  • Nijhof derde in Euregio Rally2 november 2014 Nijhof derde in Euregio Rally Jan Nijhof is vandaag derde geworden in de 25ste editie van de Euregio Rally. De rallycoureur uit Goor stond na de eerste drie klassementsproeven nog zesde, maar steeg daarna in het […]
  • Jan Nijhof winnaar shortrally Etten Leur11 oktober 2015 Jan Nijhof winnaar shortrally Etten Leur Hij verraste vriend en vijand maar vooral zichzelf. De Goorse autocoureur Jan Nijhof won gisteren met een minimale voorsprong van vier seconden op concurrent Marco Schapers de Jumbo […]