Sleutelbos gevonden langs het kanaal

Langs het kanaal, tussen de Diepenheimseweg en de Eternit, is een sleutelbos gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via 0547-274173.

gevonden sleutelbos Eternit

Gerelateerde berichten

  • Gedachten naar Isra bij Wiener school25 mei 2011 Gedachten naar Isra bij Wiener school De Goorse Isra Aksema die zeven jaar geleden door haar vader werd ontvoerd naar Libië staat vandaag centraal in 'De internationale dag van de vermiste kinderen'. Op de openbare school in […]
  • Wmo-raad vindt plan bezuiningen verwerpelijk18 oktober 2010 Wmo-raad vindt plan bezuiningen verwerpelijk De Wmo-raad is mordicus tegen de versoberingen c.q. bezuinigingen die de gemeente voor de Wmo voor ogen heeft. De gemeente Hof van Twente heeft de raad niet ingelicht over de plannen en […]
  • Komend jaar 40 gezinnen op vakantie met Doors Wide Open9 oktober 2019 Komend jaar 40 gezinnen op vakantie met Doors Wide Open Komend jaar kunnen er 40 gezinnen die het niet breed hebben op vakantie via de stichting Doors Wide Open. Zij kunnen een week terecht op camping Monte Bello waar vanaf april volgend jaar […]
  • Vrouwen van Nu met notaris9 oktober 2018 Vrouwen van Nu met notaris Op de afdelingsavond van donderdag 18 oktober 2018 zal notaris Wim Rouwenhorst van notarisbureau Rouwenhorst & Rouwenhorst uit Delden de leden van Vrouwen van Nu informeren over […]
  • alt8 oktober 2013 Stroomkabel gesprongen in de Laarstraat Het centrum van Goor zat vanavond circa anderhalf uur zonder stroom door een gesprongen kabel in de Laarstraat. De kabel is een zogenaamde middenspanningskabel waar in de praktijk 10.000 […]