Alzheimer Nederland zoekt Goorse collectanten

Er zijn dringen collectanten nodig om de geldinzameling van Alzheimer Nederland in Goor tot een succes te maken. De collecte is van volgende week maandag 9 november tot en met vrijdag 14 november. Er worden mensen gezocht die collecteren in de Waterstraat en Stationslaan, de Potgieterstraat, van Eedenstraat en Da Costastraat, een deel van de Scherpenzeelseweg, de  Rozenstraat en Anjerstraat, de Blauwververij en Drogerij en in de Posthuisstraat en de Laarstraat. Voor informatie kan contact opgenomen worden met Gerry Berlee (0547-273764), Gerdien Kingma (0547-261291) of Maureen Hazenkamp (0547-273641).

Alzheimernllogo

Gerelateerde berichten

  • Collectanten Alzheimer gezocht24 oktober 2017 Collectanten Alzheimer gezocht In Goor gaan zeker 64 collectanten in de werkweek van 6 tot en met 11 november op pad om geld in te zamelen voor Alzheimer Nederland. Één van belangrijkste doodsoorzaken in ons […]
  • Goor krijgt Alzheimercafé15 september 2019 Goor krijgt Alzheimercafé Er wordt in Goor gestart met een Alzheimercafé. Dat zijn bijeenkomsten waar een ieder naartoe kan om ervaringen met dementie te delen of vragen te stellen. De oprichting daarvan is één […]
  • MS Fonds zoekt collectanten in Goor5 juli 2020 MS Fonds zoekt collectanten in Goor Van 16 t/m 21 november aanstaande vindt de landelijke huis-aan-huiscollecte van het Nationaal MS Fonds plaats. Deze organisatie is naarstig op zoek naar collectanten in Goor. MS is de […]
  • Goorse brengt boek uit over Alzheimer en dementie6 september 2017 Goorse brengt boek uit over Alzheimer en dementie De Goorse Ingrid Keestra heeft een boek geschreven over Alzheimer en dementie dat volgende week dinsdag 19 september (twee dagen voor Wereld-Alzheimerdag) zal worden gepresenteerd in De […]
  • Alzheimercafé dinsdag feestelijk geopend23 januari 2020 Alzheimercafé dinsdag feestelijk geopend Het nieuwe Alzheimer Café gaat komende dinsdag, 28 januari, van start met een feestelijke opening in De Reggehof in Goor. Dat zal gebeuren door wethouder Pieter van Zwanenburg. […]