GFC-ers vernielen chalets in Duitsland

Een tweetal spelers van de eerste selectie hebben het interieur van twee chalets in het Duitse Bad Rothenfelde vernield. Dat is al gebeurd tijdens een trainingskamp voorafgaand aan het seizoen in augustus maar nu naar buiten gekomen via de eigenaar van het zogenoemde Campotel in de buurt van Osnabrück. Uitbater Johan Bosch doet daarover zijn beklag in een artikel in de regionale krant Twentsche Courant/Tubantia. De oud-Hengeloër had vier chalets verhuurd aan GFC dat met 24 spelers in de huisjes bivakkeerde. In twee ervan is voor 10.000 euro schade aangericht. Het duo, twee jongens van 19 jaar, heeft met poederblussers huisgehouden waardoor de complete inboedel van de huisjes kon worden weggegooid. De vandalen zijn volgens Bosch de ochtend na de vernielingen in alle vroegte vertrokken zonder melding te maken van de schade.

JohanboschJohan Bosch

De eigenaar is het helemaal zal en zegt geen voetbalclubs uit Nederland meer toe te laten. Ook GFC-voorzitter Eddy Gruppen komt aan het woord in de krant. Hij zegt dat de jongens vooraf nooit de reikwijdte van hun daad hebben overzien. ‘Ik heb mijn excuses daarvoor bij Bosch aangeboden, en dat we het zouden oplossen. We hebben het bij de verzekering van de twee daders aanhangig gemaakt. Maar zo’n aansprakelijkheidsverzekering werkt niet zo makkelijk. Ik zal Bosch vanavond weer bellen. Als het nodig is dat we wat moeten voorschieten, dan lijkt me dat geen probleem. We willen het netjes oplossen.’

Gerelateerde berichten

  • GFC en camping-eigenaar volgende week om tafel3 november 2015 GFC en camping-eigenaar volgende week om tafel Eigenaar Johan Bosch van Campotel uit het Duitse Bad Rothenfelde gaat volgende week om tafel met voorzitter Gruppen van GFC om tot een oplossing te komen voor wat betreft de vergoeding van […]
  • Lammertink ook volgend seizoen bij GFC2 januari 2017 Lammertink ook volgend seizoen bij GFC Romano Lammertink is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van GFC. De Goorse oefenmeester en clubicoon gaat dan alweer zijn vierde seizoen in. De contractverlenging werd, traditiegetrouw, […]
  • Jan Tieman 60 jaar lid van GFC4 oktober 2016 Jan Tieman 60 jaar lid van GFC Jan Tieman is gisteren gehuldigd voor zijn 60-jarig lidmaatschap van GFC. De ras-GFC-er kreeg daarvoor de versierselen opgespeld van voorzitter Eddy Gruppen tijdens de jaarvergadering. Ook […]
  • GFC krijgt topamateur1 oktober 2015 GFC krijgt topamateur GFC krijgt op korte termijn versterking van Derk Gruppen. De topamateur kwam tot en met vorig seizoen nog uit voor zaterdag-hoofdklasser Noordwijk en zal volgende week al aansluiten bij de […]
  • Cruciaal duel voor Hector28 november 2015 Cruciaal duel voor Hector Een zogenoemde zes puntenwedstrijd voor Hector, morgen thuis tegen Buurse. De ploeg van trainer Mark Dijkstra is nu 10e met 11 punten terwijl Buurse drie punten minder heeft en de […]