Reggewerpers blijven gooien

Of de koude nou intreedt of niet, de Goorse Reggewerpers blijven hun sport beoefenen en kunnen daar immer nieuwe leden bij gebruiken. De Goorse Jeu de Boulevereniging gooit iedere dinsdag- en donderdagmiddag vanaf 14.00 uur op de jeu de boules banen op de Mossendam. Tussen de voetbalvelden van GFC zijn een achttal banen waar op gespeeld wordt. De Reggewerpers heeft nu 28 leden en doen mee aan een onderlinge competitie die begint in maart en deze eindigt in oktober. Ook wordt jaarlijks deelgenomen aan het zogenoemde Hofbreed-toernooi. Dit wordt één keer per jaar georganiseerd door één van de jeu de boules-verenigingen binnen de Hof van Twente. Wie het leuk vindt is van harte welkom om te komen kijken op één van beide middagen. Contact opnemen kan met Rien ter Horst op telefoonnummer 0547-274330 of via de e-mail: terhorstrien@nullgmail.com.

Jeudeboulesreggewerpers

 

Gerelateerde berichten

  • Goors Jeu de Boules-kampioenschap op ’t Doesgoor26 augustus 2018 Goors Jeu de Boules-kampioenschap op ’t Doesgoor Op sportpark 't Doesgoor wordt in september het Goorse Kampioenschap Jeu de Boules gehouden. De voorrondes op de zes banen die daar zijn aangelegd zijn er drie voorrondes op dinsdag 18 […]
  • Jeu de Boules-banen op ’t Doesgoor6 september 2016 Jeu de Boules-banen op ’t Doesgoor Er komen zes nieuwe Jeu de Boules-banen op sportpark 't Doesgoor. Deze worden in het najaar aangelegd tussen het nieuwe kunstgrasveld en het hoofd-grasveld van sv Hector. De banen komen er […]
  • Klootschieten bij GFC, optredens bij Hector18 januari 2016 Klootschieten bij GFC, optredens bij Hector De winterstop wordt door de Goorse voetbalverenigingen gebruikt voor andere activiteiten dan het spel binnen de krijtlijnen. Zo gingen de GFC-ers doe weekeinde op pad om in en net buiten […]
  • Doesgoor verfraaid met Cruijff-court en Jeu de de Boules-banen7 juli 2017 Doesgoor verfraaid met Cruijff-court en Jeu de de Boules-banen Sportpark Het Doesgoor is weer een stukje fraaier geworden. Na de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld- en grashoofdveld, de bouw van nieuwe kleedkamers én de uitbreiding van de […]
  • Playbacken, klootschieten en darts…20 januari 2018 Playbacken, klootschieten en darts… De Goorse voetbalclubs beginnen volgende week aan de competitie en sluiten alledrie de winterstop af met 'buitenschoolse activiteiten. Zo is de kantine van Hector vandaag en morgen het […]