Schreuder na trainingsweek klaar voor EK

Hinkelien Schreuder heeft weer voet gezet op eigen bodem. De zwemster heeft een vruchtbare trainingsweek op Tenerife erop zitten. De Goorse gouddelfster hoopt volgende week de vorm van haar vijf gouden medailles op de EK kortebaan door te trekken in het 50-meterbad in Hongarije.  Schreuder is de Nederlandse hoop op de EK in Boedapest, nu Marleen Veldhuis, Inge Dekker en Ranomi Kromowidjojo niet meedoen in Hongarije. Om die reden zal de Nederlandse estaffeteploeg niet zo sterk geformeerd zijn. Tijdens het trainingskamp op Tenerife was er ook nog tijd voor ontspanning voor Schreuder.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (2)9 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (2) - Veel noviteiten zijn er niet dit jaar tijdens het School- en Volksfeest. "Toch hebben we aandacht geschonken aan onze entree", laat voorzitter Erwin Zwierink weten. "De […]
  • watertorenetc212 april 2012 Vitens mag uitbreiden in Goor Vitens krijgt toestemming van de gemeente Hof van Twente voor de waterwinning en productie bij de Goorse watertoren aan de Slagdijk achter de Markeloseweg. Er moeten vier nieuwe gebouwen […]
  • Facebookpagina’s voor ontvoerde Isra24 augustus 2014 Facebookpagina’s voor ontvoerde Isra Facebookpagina's voor de naar Libië ontvoerde Isra Aksema. Naast de Nederlandse versie, die twee weken geleden de lucht in ging, is er sinds gisteren ook een Engelse en Arabische variant […]
  • Voorjaarspret voor Goorse jeugd17 februari 2011 Voorjaarspret voor Goorse jeugd De voorjaarsvakantie is voor een deel van de ouders met kinderen in Goor reden om er even tussen uit te knijpen. Anderen blijven in de buurt vanwege werkzaamheden. Verschillende instanties […]
  • schildpad22 juli 2012 Schildpad gevonden in Spoorstraat (update) Bij Suzanne Bannink is een schildpad aan komen lopen. Het gaat vermoedelijk om een geelwang, de lengte van het diertje is ongeveer 13 centimeter. De eigenaar kan zich met Suzanne in […]