Topspeelster FC Twente verrast G-team GFC

Een daverende verrassing gisteravond voor de spelers van het G-team van GFC. Zij werden voor de training opgewacht door niemand minder dan  Ellen Jansen. De Markelose aanvalster van het vrouwenelftal van FC Twente kwam persoonlijk naar sportpark Heeckeren om toegangskaarten te brengen voor het Champions League-duel tussen FC Twente en Barcelona. De FC Twente-dames schreven historie door het grote Bayern München uit te schakelen in de eerste knock out-ronde en gaan nu op voor een plek bij de laatste zestien van Europa, als eerste Nederlandse vrouwenvoetbalploeg. Komende woensdag is het zover. Dan zijn meer Goorse aanhangers en jeugdspelers van de Goorse voetbalclubs aanwezig in de Grolsch Veste voor het topduel dat in Enschede om 19.00 uur begint.

Ellenjansengteamgfc

Gerelateerde berichten

  • Het succes van de meiden van Rob…15 oktober 2015 Het succes van de meiden van Rob… "Ik ben zo ongelooflijk trots op die meiden. Wat is dit heerlijk wakker worden." Dat zegt Gorenaar Rob Kemper deze ochtend vanuit een hotel in München. De 32-jarige teammanager van de FC […]
  • Besiktas wint laatste CL-duel in Goor, FC Twente naar volgende ronde13 augustus 2019 Besiktas wint laatste CL-duel in Goor, FC Twente naar volgende ronde De laatste wedstrijd in de voorronde van de Women's Champions League is vanavond gewonnen door de vrouwen van het Turkse Besiktas. Zij versloegen het Armeense FC Alashkert op sportpark […]
  • FC Twente vrouwen in Champions League tegen Armeense onbekende4 augustus 2019 FC Twente vrouwen in Champions League tegen Armeense onbekende Het was de bedoeling om het duel op het kunstgras van Tubantia in Hengelo af te werken maar die mat kwam niet door de strenge UEFA-keuring. Daarom spelen de FC Twente vrouwen komende […]
  • Weer veel goals op sportpark Heeckeren in Champions League10 augustus 2019 Weer veel goals op sportpark Heeckeren in Champions League Na de achtklapper van de FC Twente vrouwen in de voorronde van de Champions League, afgelopen woensdag, was het Armeense Alashkert vanavond de schietschijf voor het Poolse Gornik Leczna. […]
  • Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen16 mei 2018 Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen Naomi Hilhorst speelt volgend seizoen bij de FC Twente Vrouwen. Het Goorse talent tekende een contract voor één seizoen in Enschede. De 16-jarige Hilhorst trainde in het afgelopen seizoen […]