Topspeelster FC Twente verrast G-team GFC

Een daverende verrassing gisteravond voor de spelers van het G-team van GFC. Zij werden voor de training opgewacht door niemand minder dan  Ellen Jansen. De Markelose aanvalster van het vrouwenelftal van FC Twente kwam persoonlijk naar sportpark Heeckeren om toegangskaarten te brengen voor het Champions League-duel tussen FC Twente en Barcelona. De FC Twente-dames schreven historie door het grote Bayern München uit te schakelen in de eerste knock out-ronde en gaan nu op voor een plek bij de laatste zestien van Europa, als eerste Nederlandse vrouwenvoetbalploeg. Komende woensdag is het zover. Dan zijn meer Goorse aanhangers en jeugdspelers van de Goorse voetbalclubs aanwezig in de Grolsch Veste voor het topduel dat in Enschede om 19.00 uur begint.

Ellenjansengteamgfc

Gerelateerde berichten

  • Het succes van de meiden van Rob…15 oktober 2015 Het succes van de meiden van Rob… "Ik ben zo ongelooflijk trots op die meiden. Wat is dit heerlijk wakker worden." Dat zegt Gorenaar Rob Kemper deze ochtend vanuit een hotel in München. De 32-jarige teammanager van de FC […]
  • FC Twente vrouwen in Champions League tegen Armeense onbekende4 augustus 2019 FC Twente vrouwen in Champions League tegen Armeense onbekende Het was de bedoeling om het duel op het kunstgras van Tubantia in Hengelo af te werken maar die mat kwam niet door de strenge UEFA-keuring. Daarom spelen de FC Twente vrouwen komende […]
  • Zomercafe en Champions League9 augustus 2019 Zomercafe en Champions League Wederom een rustig weekendje als het gaat om activiteiten in het Twentse Haagje. De zomer wil nog niet hard genoeg doorzetten voor een terrassen op straat-zaterdag in het centrum maar dat […]
  • Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen16 mei 2018 Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen Naomi Hilhorst speelt volgend seizoen bij de FC Twente Vrouwen. Het Goorse talent tekende een contract voor één seizoen in Enschede. De 16-jarige Hilhorst trainde in het afgelopen seizoen […]
  • Stille kracht achter landstitel Twente-vrouwen…27 april 2019 Stille kracht achter landstitel Twente-vrouwen… De FC Twente-vrouwen werden gisteren in een zinderend slot van de wedstrijd tegen PSV, kampioen van Nederland. De 2-3 die in 'dying seconds' viel bleek genoeg omdat concurrent Ajax punten […]