Ook Luuk Ikink en Jochem van Gelder in Goors Sinterklaasverhaal

De keur aan bekende Nederlanders dat medewerking verleend aan het het Goorse Sinterklaasverhaal is wederom uitgebreid. Nadat eerder bekend werd dat Sander Boschker en Hennie Huisman te zien zullen zijn in één van de zeven afleveringen die via het Youtube-kanaal van deze site worden uitgezonden, hebben nu ook Luuk Ikink (foto) en Jochem van Gelder hun medewerking toegezegd. Ikink is elke avond te zien als sidekick van Humberto Tan in de populaire talkshow RTL Late Night. Kindervriend Van Gelder vergaarde onder meer tv-roem met Praatjesmakers. Ook de goochelaars Rob en Emiel van het programma Street Magic en Pim Wessels, de winnaar van ‘Dance Dance Dance’, vervullen een rol in de serie die op zondag 15 november van start gaat.

LuukikinkDan is tevens de aankomst van de Goedheiligman in de Goorse haven. Het Sinterklaasverhaal is de opvolger van het Goorse Sinterklaasjournaal dat vorig jaar een uiterst succesvolle première beleefde en massaal werd bekeken. Het idee voor een lokale Sinterklaas-serie komt uit de koker van filmmaker Stephan Kuipers die de regie voert samen met Apollonia Sligman. In een spannende serie met de jacht op boeven, zullen ook diverse bekende en minder bekende Gorenaren te zien zijn. Komende zondag zal de trailer van het Sinterklaasverhaal, vanaf 12.00 uur, te zien zijn op het Youtube-kanaal van Goorsnieuws.nl. Hieronder het uitzendschema van de afleveringen:

Aflevering 1:     Zondag 15 november om 17.00

Aflevering 2:     Donderdag  19 november om 9.00

Aflevering 3 :    Zondag 22 november om 17.00

Aflevering 4:     Donderdag 26 november om 9.00

Aflevering 5:     Zondag 29 november om 17.00

Aflevering 6:     Donderdag 3 December om 9.00

Aflevering 7:     Zaterdag 5 December om 9.00

Sinterklaasverhaal3

Gerelateerde berichten

  • Lokale Sinterklaasserie krijgt geen vervolg9 januari 2017 Lokale Sinterklaasserie krijgt geen vervolg De Sinterklaas-serie 'Hof van Sint' krijgt geen vervolg. De makers zeggen op de eigen Facebookpagina dat er vanwege tijdgebrek geen afleveringen zullen worden gemaakt in aanloop naar de […]
  • Tweede aflevering Hof van Sint online20 november 2016 Tweede aflevering Hof van Sint online Vanochtend is de tweede aflevering van 'Hof van Sint' online gegaan. In deze episode van de interlokale serie gaan de boeven Ben en Jerry op zoek naar het juiste Sinterklaas-gevoel en […]
  • Figuranten gezocht voor ‘Hof van Sint’22 september 2016 Figuranten gezocht voor ‘Hof van Sint’ De producenten van de Sinterklaasserie 'Hof van Sint' zijn op zoek naar figuranten. De regie- en redactie (foto) heeft het draaiboek- en het verhaal in grote lijnen samengesteld en is tot […]
  • Derde aflevering Sinterklaasverhaal online !22 november 2015 Derde aflevering Sinterklaasverhaal online ! In de 3e aflevering van het Goorse Sinterklaasverhaal zullen Ben en Jerry (foto) wraak nemen op de supermarkteigenaar die er vorig jaar voor zorgde dat Ben achter de tralies verdween. En […]
  • Geen gekleurde pieten in Sinterklaasverhaal19 oktober 2015 Geen gekleurde pieten in Sinterklaasverhaal In het Goorse Sinterklaasverhaal, dat vanaf 15 november is te zien op het Youtube-kanaal van Goorsnieuws.nl, zullen naast Sinterklaas louter Zwarte Pieten te zien zijn. De producenten […]