Twenthe op volle sterkte in Hofderby

De knappe 0-2 zege in de Goorse stadsderby van vorige week tegen GFC, heeft vv Twenthe alle vertrouwen gegeven voor het duel van morgen tegen Sportclub Markelo. Trainer Michiel Mensink kan in de Hof-derby op het eigen kunstgras, beschikken over een fitte selectie waarin Glenn Begieneman terugkeert na een blessure. Het kwakkelende GFC staat voor de lastige uitwedstrijd tegen Avanti Wilskracht. In Glanerbrug ontbreekt onder meer doelman Dennis Vorkink nog. Hector speelt thuis tegen Emos, de nummer drie van de ranglijst. Bij de groen-witten is Menno de Leeuw een twijfelgeval en zijn Ivan van Dam, Lars Nobbe en Tom van Middendorp nog steeds geblesseerd. De drie duels van de Goorse clubs in de vierde klasse B beginnen morgen om 14.00 uur en zijn te volgen via deze site.

logosgoorseclubs1

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Hector naar koploper voor Hofderby23 november 2019 Hector naar koploper voor Hofderby De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen […]
  • Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo5 mei 2018 Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo Een belangrijk duel voor vv Twenthe morgen in de strijd om de derde periodetitel in de derde klasse B. De Goorse Tricolores gaan op bezoek bij Ruurlo en moeten winnen om mee te blijven […]
  • Twenthe ontvangt koploper, Streekderby’s voor GFC en Hector14 oktober 2017 Twenthe ontvangt koploper, Streekderby’s voor GFC en Hector Twenthe wacht nog altijd op de eerste zege in dit seizoen en hoopt de punten in het thuisduel tegen Ruurlo wel in eigen huis te kunnen houden. Eenvoudig zal het niet worden want Ruurlo […]