Halve Sarah voor Sharon Schnieder

Sharon Schnieder viert vandaag haar 25ste verjaardag. De feestende meute was druk in de weer om haar tuin met allerhande prullaria op te smukken. Ook de halve Sarah ontbrak niet. Namens de familie wordt Sharon van harte gefeliciteerd met haar verjaardag.

Sharon Schnieder 25

Gerelateerde berichten

  • Feest in huize Bielderman5 maart 2011 Feest in huize Bielderman Hennie Bielderman was afgelopen najaar 40 jaar in dienst bij "Walhof"/De Groot. Wegens omstandigheden is het feest uitgesteld naar gisteren. Nu konden ze het mooi samen vieren, want Ans is […]
  • Marita Haverkate ziet Sarah vandaag11 februari 2016 Marita Haverkate ziet Sarah vandaag Voor Marita Haverkate was gisteren een hele meute in de weer om haar huis te versieren met een Sarah en spandoeken, vanaf vandaag mag Marita zich ook tot de club van vijftig rekenen. Het […]
  • Halve Sarah voor May Weerkamp3 april 2015 Halve Sarah voor May Weerkamp Wederom feest vandaag bij de familie Weerkamp. Was het eerder dit jaar al Karin Weerkamp die Sarah op haar pad vond, vandaag is er voor dochter May een halve Sarah ter ere van haar 25e […]
  • Tessa Altena vandaag 25 jaar9 februari 2017 Tessa Altena vandaag 25 jaar Tessa Altena, volgens intimi een buitengewoon (vrij)-gezellige verschijning, zag haar tuin gisteren versierd met een halve Sarah ter gelegenheid van haar 25ste verjaardag. Ze kan nu […]
  • Annet van den Burg ziet vijftig Sarah’s20 oktober 2014 Annet van den Burg ziet vijftig Sarah’s Annet van den Burg viert vandaag haar vijftigste verjaardag. De geboren Markelose, die al snel in aanraking kwam met Goor, werd door familie en vrienden gisteren verrast door 49 kleine […]