Kevin Tuitert wint Open Ommer judostrijd

Kevin Tuitert heeft in het afgelopen weekeinde de 13e Open Ommer Judokampioenschappen gewonnen. De Goorse judoka was de sterkste in de poule jongens van de ‘bouwjaren’ 2008 en 2009 tot 24 kilogram. Zijn oudere zus, Lisa Tuitert pakte brons in Ommen. Dit in de categorie meisjes jeugd van 2006 en 2007. tot 32 kilogram. De twee talenten komen uit voor judovereniging ’t Höfke in Diepenheim.

tuitert

Gerelateerde berichten

  • Kwartet Goorse judoka’s derde in Enschede16 november 2015 Kwartet Goorse judoka’s derde in Enschede De Goorse judoka's van ’t Höfke Neede/Diepenheim hebben afgelopen zaterdag een 3e plaats behaald bij de jeugd-teamwedstrijden die werden gehouden in de grote zaal van speeltuin ’t Heelal […]
  • Judo-goud voor Lisa en Kevin Tuitert29 maart 2016 Judo-goud voor Lisa en Kevin Tuitert Broer en zus op het hoogste schavot. Voor de judoka’s Lisa en Kevin Tuitert was het een geslaagd Paasweekend. Tijdens het jaarlijkse prestigieuze evenement in Gramsbergen maakten zij de […]
  • Goorse judoka’s in de prijzen10 november 2014 Goorse judoka’s in de prijzen De Goorse judoka's hebben afgelopen weekend weer van zich doen spreken. Zaterdag namen de jonge judoka's van judoschool Haagsma (foto)  deel aan het opstaptoernooi in Markelo. De Goorse […]
  • Vier Goorse judo-medailles op Dutch Open23 maart 2015 Vier Goorse judo-medailles op Dutch Open De Goorse judoka's van 't Höfke hebben zich uitstekend gemanifesteerd tijdens het Dutch Open in de nieuwe Trefkoele in Dalfsen. Bij de jongens van 12 jaar en tot 46 kilogram was er brons […]
  • Goorse judoka’s op dreef in de Mossendam16 december 2014 Goorse judoka’s op dreef in de Mossendam De Goorse judoka's van judovereniging 't Höfke waren afgelopen weekeinde goed op dreef. In het tweede deel van het zogenoemde driehoekstoernooi was de Goorse sporthal Mossendam plaats van […]