Admiraal naar finaleronde Twents zakenman van het jaar

Ben Admiraal is een van de drie finalisten voor de titel Twents Zakenman van het jaar. De directeur van Yalp heeft van zijn bedrijf volgens de jury, een wereldspeler gemaakt die speeltoestellen in parken en op schoolpleinen in tientallen landen heeft neergezet. Ben Admiraal nam het roer in 2000 over en verhuisde het toenmalige Lappset Nederland van Haaksbergen naar Goor. Daar werd de naam veranderd in Yalp waar nu 35 mensen aan het werk zijn. De Goorse ondernemer heeft concurrentie van twee IT-ondernemers: Mark Woesthuis van TriMM en Bob Vos van Switch IT Solutions. De verkiezing is op vrijdag 20 november in het theaterhotel in Almelo. Stemmen kan nog tot komende vrijdag via deze LINK. Vier jaar geleden was er ook Goors succes tijdens de Twentse Zakenverkiezing. Toen werd Petra van den Burg Twents Zakenvrouw van het jaar 2011.

Yalpkoningspaar3Admiraal presenteerde onlangs de voetbalmuur Sutu voor het Koningspaar in Peking

Gerelateerde berichten

  • Admiraal geen Twents zakenman van het jaar21 november 2015 Admiraal geen Twents zakenman van het jaar Ben Admiraal is er niet in geslaagd om Twents zakenman van het jaar te worden. De directeur van het succesvolle Goorse speeltoestellenbedrijf Yalp moest zijn meerdere erkennen in Marc […]
  • Admiraal doet Yalp van de hand18 november 2019 Admiraal doet Yalp van de hand Ben en Irmgard Admiraal stoppen als eigenaren van het succesvolle sport- en speeltoestellenbedrijf Yalp. Het echtpaar heeft de aandelen overgedragen aan Lappset Group Oy, opererend […]
  • Weer grote prijs voor Yalp24 november 2016 Weer grote prijs voor Yalp Het Goorse speeltoestellenbedrijf Yalp heeft weer een prijs te pakken. De ontwikkelaar van interactieve speeltoestellen is één van de tien winnaars van het zogenoemde Oranje […]
  • Koningspaar ziet Goorse Sutu in Peking25 oktober 2015 Koningspaar ziet Goorse Sutu in Peking Het staatsbezoek van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima aan China kreeg vandaag een Goors tintje. Het paar bezocht in Peking een basisschool waar kinderen geschoold worden in het […]
  • Yalp-directie aan tafel bij RTL Z In Zaken31 maart 2017 Yalp-directie aan tafel bij RTL Z In Zaken Goorse gasten vanmiddag aan tafel bij het tv-programma In Zaken op RTL Z. Ben Admiraal, directeur/eigenaar van het succesvolle bedrijf Yalp mocht daar aanschuiven met Yvonne Overmaat. Zij […]