Alleman vertoont La Famille Bélier

Filmhuis Alleman vertoont deze week de film La Famille Bélier. Deze komedie uit 2014 wordt dinsdag gedraaid in de Goorse bios. De film vertelt het verhaal over Paula. Als zij hoort dat ze een geweldige stem heeft, is het de eerste keer dat ze dat hoort. Haar ouders en broertje zijn alle drie namelijk doof. De muziekdocent is zo onder de indruk van Laura’s vocalen dat hij haar graag auditie wil laten doen voor een prestigieuze muziekschool in Parijs. De film begint om 20.00 uur. Kosten bedragen €5. 

Belier1

Gerelateerde berichten

  • Manglehorn vertoont Filmhuis Alleman9 februari 2017 Manglehorn vertoont Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman heeft dinsdag de deuren weer geopend. De Goorse bios vertoond dan de film Manglehorn uit 2014. De film met Al Pacino vertelt het verhaal van een sleutelmaker, waarbij […]
  • Nieuw seizoen Filmhuis Alleman29 september 2017 Nieuw seizoen Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman is ook terug van zomerreces. De Goorse bios start dinsdag met een nieuw seizoen. De primeur is voor La La Land. Een film bekroond met zes Oscars. De aanvang is om 20.00 […]
  • Filmhuis Alleman toont twee films14 oktober 2015 Filmhuis Alleman toont twee films Filmhuis Alleman draait volgende week dinsdag overuren. In de Goorse bios worden twee films vertoond. In de middag (14.30 uur) is het de beurt aan de kinderfilm Paddington. Deze film is […]
  • Alleman vertoont Alleman om Haanstra te eren31 maart 2016 Alleman vertoont Alleman om Haanstra te eren Filmhuis Alleman draait dinsdag de film Alleman. De film uit 1963 van Bert Haanstra is de naamgever van de Goorse bios. In het kader van zijn 100ste geboortedag wordt wijlen Haanstra […]
  • Druk programma Filmhuis Alleman21 april 2016 Druk programma Filmhuis Alleman Een dubbel programma in Filmhuis Alleman. De Goorse bios draait dinsdag in de middag voor de kinderen Stuart Little II. In de pauze is er gratis drankje voor de bezoekers. In de avond […]