Oktoberfest bij café De Whee

Café De Whee verkeert in Duitse sferen. In het etablissement heeft Hendrik Kramer zijn kroeg een Beerfest-tintje meegegeven. Zaterdag wordt bij De Whee namelijk een verlaat Oktoberfest georganiseerd. Vanaf 19.30 uur is de zaal, waar de lange tafels al zijn geïnstalleerd  geopend en zal zanger Marcel Mengerink voor Gute Laune zorgen bij de bezoekers. 

Oktoberfest1

Gerelateerde berichten

  • Feestelijke heropening Café De Whee26 februari 2020 Feestelijke heropening Café De Whee Café De Whee wordt komende zaterdag 29 februari, opnieuw geopend. Dit na de overname van het café door de nieuwe uitbater Marcel List. Samen met zijn vrouw Annet en dochter Kyara geeft […]
  • Marcel Groothuis ook vijftig jaar18 oktober 2015 Marcel Groothuis ook vijftig jaar Feest aan de Van Heeckerenweg. Marcel Groothuis is 50 jaar. De energieke, sympathieke en soms koppige Gorenaar heeft deze bijzondere mijlpaal gisteren gevierd met zijn familie, vrienden en […]
  • Café de Whee in de verkoop14 september 2019 Café de Whee in de verkoop Het Goorse Café de Whee gaat in de verkoop. Hendrik Kramer, uitbater van de kroeg, zegt na elf jaar toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Hij geeft aan meer tijd te willen hebben voor […]
  • Wild West bij De Whee19 juli 2017 Wild West bij De Whee Het eerste lustrum werd vorig jaar groots gevierd met onder meer het populaire paalzitten. Én ook dit jaar viert winkelcentrum De Whee haar verjaardag. Vanwege het zesjarig bestaan wordt […]
  • Duitse avond bij Café Spek24 oktober 2018 Duitse avond bij Café Spek Er is komende zaterdagavond een Duitse Avond in Oktoberfest-stijl bij Café Spek aan de Hengevelderstraat. Er zijn Duitse hapjes, schnaps, en Duits bier voor de liefhebbers. De muziek, […]