Makers Sinterklaasjournaal aan tafel bij TV Oost

De makers van het Goorse Sinterklaasjournaal schuiven vanavond aan bij de collega’s van RTV Oost. Cameraman en regisseur Stephan Kuipers zal samen met Apollonia Sligman in het programma Overijssel Vandaag praten over de Goorse versie van het sinterklaasjournaal, dat zondag is te zien op het YouTube-kanaal van Goorsnieuws.nl. Kuipers en Sligman zullen rond 17.20 uur te zien zijn in de live-uitzending van RTV Oost.

Nautasinterklaasjournaal2

Stephan Kuipers overlegt met burgermoeder Ellen Nauta over haar rol in het Sinterklaasjournaal 2014

Gerelateerde berichten

  • Lokale Sinterklaasserie krijgt geen vervolg9 januari 2017 Lokale Sinterklaasserie krijgt geen vervolg De Sinterklaas-serie 'Hof van Sint' krijgt geen vervolg. De makers zeggen op de eigen Facebookpagina dat er vanwege tijdgebrek geen afleveringen zullen worden gemaakt in aanloop naar de […]
  • Persconferentie Sinterklaas over nieuwe Youtube-serie8 oktober 2016 Persconferentie Sinterklaas over nieuwe Youtube-serie Sinterklaas heeft een heuse persconferentie gehouden die morgenmiddag om 16.00 uur online zal komen via YouTube. Hierin heeft de Goedheiligman een belangrijke mededeling voor alle […]
  • Sinterklaasverhaal gaat interlokaal7 september 2016 Sinterklaasverhaal gaat interlokaal Het Goorse Sinterklaasverhaal maakt tijdens de komende feestdagen een doorstart als een Youtube-serie voor de hele Hof van Twente. De makers hebben besloten om ook de andere kernen in de […]
  • Figuranten nodig voor Goors Sinterklaas-verhaal23 augustus 2015 Figuranten nodig voor Goors Sinterklaas-verhaal Er komt ook dit jaar weer een serie Sinterklaasuitzendingen die via deze site zullen worden uitgezonden. De producenten zijn daarvoor nu al op zoek naar Goorse kinderen en volwassenen die […]
  • Zwalk is heel dichtbij…13 november 2020 Zwalk is heel dichtbij… Het Corona-virus verandert veel zo niet alles in ons dagelijks bestaan op dit moment en dat geldt zeker ook voor de jongste jeugd. Die hadden zich nu moeten verheugen op een spetterende […]