Zware beproeving voor koploper Twenthe

Wat is de mooie overwinning op Markelo en het grijpen van de koppositie, vorige week, waard geweest ? Dat is morgen de grote vraag in Hengelo. Daar speelt vv Twenthe de lastige uitwedstrijd tegen Barbaros. Tegen de nummer vier op de ranglijst staat Wouter Bekhuis weer onder de lat. De routinier ontbrak vorige week vanwege een blessure. Ook de voetballers van Hector staan in de vierde klasse B voor een grote uitdaging. Na de knappe 2-0 winst op Emos is Enschedese Boys de tegenstander van de ploeg van trainer Mark Dijkstra. Een resultaat in deze uitwedstrijd is van groot belang omdat de Enschedeeƫrs maar twee punten minder hebben dan Hector. GFC hoopt de weg naar boven te hebben ingezet. Vorige week werd na een reeks nederlagen afgerekend met Avanti. Morgen is op sportpark Heeckeren FC Het Centrum de opponent.

logosgoorseclubs1

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Twenthe op volle sterkte in Hofderby7 november 2015 Twenthe op volle sterkte in Hofderby De knappe 0-2 zege in de Goorse stadsderby van vorige week tegen GFC, heeft vv Twenthe alle vertrouwen gegeven voor het duel van morgen tegen Sportclub Markelo. Trainer Michiel Mensink kan […]
  • Hector kan nacompetitie veilig stellen30 april 2016 Hector kan nacompetitie veilig stellen Hector kan morgen in het thuisduel tegen Barbaros het seizoen verlengen. Bij winst is de derde plaats in de competitie een zekerheid en kan de ploeg van trainer Mark Dijkstra zich opmaken […]
  • Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek2 april 2016 Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek Een uiterst interessant voetbalweekeinde voor de Goorse clubs in de vierde klasse B. Voor vv Twenthe wacht de Hofderby in en tegen Markelo. De Tricolores zijn al weken zonder overwinning […]