GFC wint doelpuntenfestijn tegen Het Centrum

GFC is na een spectaculaire wedstrijd als winnaar van het veld gestapt tegen FC Het Centrum. De equipe van trainer Romano Lammertink keek op het eigen veld al gauw tegen een achterstand aan, maar kwam in de 27e minuut op gelijke hoogte na een benutte strafschop door Tim Middelesch. Met een ruststand van 1-1 kwam GFC na de thee weer snel op achterstand, na de 1-2 van FC Het Centrum. Lex Ditzel bracht de Goorse ploeg weer op gelijke hoogte, maar in de minuten die daarop volgden ontwikkelde de wedstrijd zich tot een heuse schiettent van beide kanten. Via doelpunten van zowel FC Het Centrum als GFC stond nog voor de tachtigste minuut een stand van 4-4 op het scorebord, waarbij GFC telkens terug kwam van een achterstand. Kick Ditzel maakte het spektakel compleet door in de tachtigste minuut de 5-4 voor GFC in het doel te prikken. Dat bleek de winnende goal, waardoor GFC na een memorabel duel de punten in Goor houdt.