Twenthe blijft koploper na zege op Barbaros

vv Twenthe mag zich sowieso nog een week de koploper in de vierde klasse B noemen na een 2-3 zege bij het Hengelose Barbaros. Wouter Leusink opende de score voor de Tricolores, waarna Koen Morsink uit een vrije trap van Jasper Groothuis een comfortabele 0-2 op het scorebord zette. Barbaros maakte daarna de aansluitingstreffer vanaf elf meter, nadat de vv Twenthe een penalty veroorzaakte. Uiteindelijk scoorde Mark Nijland de bevrijdende derde treffer voor de Goorse ploeg, op een beeldschone wijze: de spits schoot de bal van ruim veertig meter over de doelman van Barbaros. In blessuretijd kwamen de Hengeloërs nog terug tot 2-3, maar de zege voor vv Twenthe kwam niet meer in gevaar, waardoor de koppositie mee terug gaat naar ’t Piepwillem.

barbarostwenthe

Gerelateerde berichten

  • Twenthe simpel langs Wilhelminaschool10 mei 2015 Twenthe simpel langs Wilhelminaschool Twenthe heeft vandaag nogmaals onderstreept dat ze dit seizoen veel te weinig punten hebben behaald. Bij en tegen Wilhelminaschool was Twenthe veel te sterk voor een zwak spelend […]
  • Twenthe en GFC delen de punten in laatste derby3 mei 2015 Twenthe en GFC delen de punten in laatste derby Twenthe en GFC houden allebei een punt over aan de laatste Goorse derby van het seizoen. Op sportpark 't Piepwillem werd het 2-2 na een enerverende doch sportieve wedstrijd, waar vv […]
  • Twenthe neemt kunstgrasbevindingen Zembla uiterst serieus6 oktober 2016 Twenthe neemt kunstgrasbevindingen Zembla uiterst serieus De uitzending van het Varaprogramma Zembla gisteravond over de gezondheidsrisico's die zouden kunnen ontstaan door het gebruik van kunstgrasvelden met rubber korrels is met meer dan […]
  • Sport en muziek in overvolle evenementenagenda1 september 2017 Sport en muziek in overvolle evenementenagenda Een bomvolle activiteitenagenda voor het komende weekeinde in het Goorse met vooral veel sport. Dat begint vanavond met de start van het darttoernooi bij café De Whee waar de pijltjes een […]
  • BSC toch weer bij Hector en GFC12 juli 2017 BSC toch weer bij Hector en GFC GFC en Hector komen in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal in het komende seizoen toch weer tegenover BSC/Unisson te staan. De club uit Boekelo was aanvankelijk ingedeeld in de […]