Twenthe blijft koploper na zege op Barbaros

vv Twenthe mag zich sowieso nog een week de koploper in de vierde klasse B noemen na een 2-3 zege bij het Hengelose Barbaros. Wouter Leusink opende de score voor de Tricolores, waarna Koen Morsink uit een vrije trap van Jasper Groothuis een comfortabele 0-2 op het scorebord zette. Barbaros maakte daarna de aansluitingstreffer vanaf elf meter, nadat de vv Twenthe een penalty veroorzaakte. Uiteindelijk scoorde Mark Nijland de bevrijdende derde treffer voor de Goorse ploeg, op een beeldschone wijze: de spits schoot de bal van ruim veertig meter over de doelman van Barbaros. In blessuretijd kwamen de Hengeloërs nog terug tot 2-3, maar de zege voor vv Twenthe kwam niet meer in gevaar, waardoor de koppositie mee terug gaat naar ’t Piepwillem.

barbarostwenthe

Gerelateerde berichten

  • Twenthe boekt ruime zege op Rood Zwart11 oktober 2020 Twenthe boekt ruime zege op Rood Zwart Twenthe boekte vanmiddag een prima zege op het Deldense Rood Zwart. Op sportpark 't Piepwillem werd het maar liefst 4-0 in de Hofderby die live werd uitgezonden op Hofstreek TV. De Goorse […]
  • Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen20 september 2020 Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen Twenthe is de nieuwe competitie in de vierde klasse B begonnen met driepunter. In en tegen Rietmolen werd het 0-1. Een verdiende zege, zeker gezien het aantal kansen voor de ploeg van […]
  • Kansloze nederlaag Twenthe tegen Markelo8 maart 2020 Kansloze nederlaag Twenthe tegen Markelo Twenthe heeft het hoopvolle spel van vorige week, toen met 3-3 werd gelijk gespeeld tegen koploper UDI, vandaag geen vervolg kunnen geven. Op eigen veld werd tegen Sportclub Markelo een […]
  • Twenthe speelt gelijk tegen Eibergen24 november 2019 Twenthe speelt gelijk tegen Eibergen Twenthe heeft vandaag op het eigen sportpark 't Piepwillem met 1-1 gelijk gespeeld tegen FC Eibergen. Een puntendeling waarmee de Goorse ploeg het minst gelukkig was aangezien er een goal […]
  • Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-717 november 2019 Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-7 Na twee zeges in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal kreeg vv Twenthe vanmiddag flink klop van het Enschedese Victoria'28. Op het eigen sportpark 't Piepwillem werd het […]