Pietengym, stappentellers en bingo op ’t Doesgoor

In het kader van de aankomst van Sinterklaas is de Sportinstuif voor de jeugd bij wijkvoorziening ’t Doesgoor voor de jongste jeugd aangepast. Kinderen van 4 tot en met 6 jaar mogen in het kader van Pietengym de zwarte pieten ondersteunen met het halen en brengen van kadootjes. Voor de jeugd van 7 tot en met 12 is er 3 tegen 3 voetbaltoernooi waarvoor ook iedereen in deze leeftijdscategorie is uitgenodigd om mee te doen. Deelname voor beide activiteiten is 1 euro. Woensdagavond is de eerste bijeenkomst over het gebruik van stappentellers door wandelgroepen. Donderdagmiddag is er voor de Senioren weer een bingomiddag georganiseerd in de kantine van sv Hector. Ook dat begint om 14.00 uur.

welkomborddoesgoor

Gerelateerde berichten

  • Bingo in ’t Doesgoor24 november 2018 Bingo in ’t Doesgoor Bij Wijkvoorziening 't Doesgoor vindt donderdag 29 november wederom een bingo-activiteit plaats. Van 14.00 uur tot en met 16.00 uur is er een seniorenbingo. De vrijwilligers hebben weer  […]
  • Voetbaltoernooi als afsluiting Sportinstuiven Doesgoor9 juli 2018 Voetbaltoernooi als afsluiting Sportinstuiven Doesgoor Er wordt morgen op 't Doesgoor een voetbaltoernooi georganiseerd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Dit als afsluiting van het seizoen met sport-instuiven én in samenwerking met […]
  • Pietengym in sportzaal Kievitstraat22 november 2017 Pietengym in sportzaal Kievitstraat Zwarte Pieten zijn morgen (donderdag 23 november) en volgende week donderdag (30 november) te gast in de gymzaal aan de Kievitstraat om daar te gaan sporten met kinderen. Daar is van 15:00 […]
  • Voetbalclinic en toernooi op ’t Doesgoor14 februari 2017 Voetbalclinic en toernooi op ’t Doesgoor De sportinstuif die morgen wordt gehouden op 't Doesgoor staat geheel in het teken van voetbal. Voor de jongste jeugd van 4 tot en met 6 jaar wordt er een voetbalclinic georganiseerd in […]
  • Pietengym op ’t Doesgoor22 november 2016 Pietengym op ’t Doesgoor Tijdens de sportinstuif op 't Doesgoor zullen morgenmiddag Zwarte Pieten aanwezig zijn die speciaal Pietengym gaan geven. Het volgens de knechten van Sinterklaas hard nodig om hulppieten […]