Medikamente Die Grenze geopend

De nieuwe drogisterij Medikamente Die Grenze is geopend. Oldenzaler Bert Hesselink maakte in augustus bekend zijn intrek te nemen in een gedeelte van het bedrijfspand aan de Schoolstraat waar ook Thuisin Leferink gevestigd is. Medikamente Die Grenze is een drogisterijketen die zich richt zich op de verkoop van goedkopere medicijnen, parfums en allerhande toiletartikelen. De winkel, die ruim is opgezet is de vierde drogisterij in Goor en gaat de concurrentie aan met de naastgelegen DA, Het Kruidvat en de Etos.

Diegrenzemedikamente1

Gerelateerde berichten

  • Derde GSM-winkel in Goors stadshart8 oktober 2015 Derde GSM-winkel in Goors stadshart Over negen dagen is het Goorse centrum weer een telefoonwinkel rijker. All4GSM verhuist van de schuur achter een woning in de Willem Klooshof, naar het winkelpand aan de Grotestraat 141. […]
  • Top1Toys blijft toch in Goor16 februari 2016 Top1Toys blijft toch in Goor Speelgoedwinkel Top1Toys blijft toch open in het Goorse centrum. De winkel die wordt beheerd door de Almelose speelgoedgroothandel Otto Simon wordt nu een outlet-store voor speelgoed. Het […]
  • Goor ruimt op…22 februari 2018 Goor ruimt op… In het Goorse centrum is vandaag de halfjaarlijkse Restantenmarkt van start gegaan. Tot en met komende zaterdag houden veel winkeliers opruiming en worden seizoensrestanten met flinke […]
  • De Baronie in voormalig verloskundigenpraktijk2 februari 2016 De Baronie in voormalig verloskundigenpraktijk In het pand aan de Grotestraat 106 komt een winkel met zogenoemde fournituren (naaiartikelen), woonaccesoires,  hobbymaterialen en wol. De Goorse Renate Versteegen meldt op haar […]
  • Kortingsavond in Goors centrum1 april 2015 Kortingsavond in Goors centrum Een speciale koopavond in het Goorse centrum vanavond. In 15 Goorse winkels kan dan gewinkeld worden met kortingen tot 20%. De betreffende winkels zijn geopend tot 21.00 uur. Vanaf komende […]