Admiraal geen Twents zakenman van het jaar

Ben Admiraal is er niet in geslaagd om Twents zakenman van het jaar te worden. De directeur van het succesvolle Goorse speeltoestellenbedrijf Yalp moest zijn meerdere erkennen in Marc Woesthuis, eigenaar van internetbureau TriMM uit Enschede. Admiraal was één van de drie genomineerden. Ook Bob Vos van Switch IT-solutions was in de race voor de titel. De uitreiking was gisteravond in het Theaterhotel in Almelo. Enkele jaren geleden lukte het de Goorse kapster Petra van den Burg wel om de titel ‘Twents zakenvrouw van het jaar’ op naam te krijgen.

Ben AdmiraalBen Admiraal

Gerelateerde berichten

  • Admiraal naar finaleronde Twents zakenman van het jaar11 november 2015 Admiraal naar finaleronde Twents zakenman van het jaar Ben Admiraal is een van de drie finalisten voor de titel Twents Zakenman van het jaar. De directeur van Yalp heeft van zijn bedrijf volgens de jury, een wereldspeler gemaakt die […]
  • Yalp-directie aan tafel bij RTL Z In Zaken31 maart 2017 Yalp-directie aan tafel bij RTL Z In Zaken Goorse gasten vanmiddag aan tafel bij het tv-programma In Zaken op RTL Z. Ben Admiraal, directeur/eigenaar van het succesvolle bedrijf Yalp mocht daar aanschuiven met Yvonne Overmaat. Zij […]
  • Weer grote prijs voor Yalp24 november 2016 Weer grote prijs voor Yalp Het Goorse speeltoestellenbedrijf Yalp heeft weer een prijs te pakken. De ontwikkelaar van interactieve speeltoestellen is één van de tien winnaars van het zogenoemde Oranje […]
  • Koningspaar ziet Goorse Sutu in Peking25 oktober 2015 Koningspaar ziet Goorse Sutu in Peking Het staatsbezoek van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima aan China kreeg vandaag een Goors tintje. Het paar bezocht in Peking een basisschool waar kinderen geschoold worden in het […]
  • Petra wint in Amerika internationale fotoprijs28 september 2015 Petra wint in Amerika internationale fotoprijs Petra van den Burg heeft vannacht in New Orleans een zogenoemde Bog Shot gewonnen. Een foto van één van haar modellen werd in de categorie Avant Garde als beste beoordeeld tijdens het […]