Goor loopt uit voor eigen muziektrots

Als er sprake is van een terugloop van het aantal bezoekers bij voorstellingen en evenementen treft het de Goorse muziektrots Apollo niet. Het zogenoemde Musical in Concert werd opgevoerd in een volle Reggehof. Het grote orkest onder leiding van Maestro Carl Wittrock oogste veel lof en dat geldt ook voor Ellen Kremers. De Goorse zangeres, die al acteerde in musicals als Ciske de Rat en Sister Act, toonde haar kunnen nu voor eigen publiek en dat werd gewaardeerd. Naast Kremers zong ook de bekende sopraan Karin Hertsenberg met Apollo. Ook veel publiek in sporthal De Mossendam waar circus Caroly de eerste van twee uitvoeringen in een gecreëerde circuspiste opvoerde. Vanmiddag is daar vanaf half drie de tweede uitvoering waarvoor nog enkele kaarten zijn.

Apolloellenkremers1Ellen Kremers in actie met Apollo

Gerelateerde berichten

  • Musical in Concert en Een dagje uit met Circus Caroly20 november 2015 Musical in Concert en Een dagje uit met Circus Caroly Muziek en acrobatiek van eigen bodem en één der grootste muzikale podiumtalenten van ons land. In De Reggehof en De Mossendam komen de Goorse theaterliefhebbers dit weekend ogen en oren […]
  • Ultieme kerstsfeer tijdens Winter Wonderland Apollo17 december 2016 Ultieme kerstsfeer tijdens Winter Wonderland Apollo Een gelikte show, de ultieme kerstsfeer en 'winters genieten' vanavond in de Reggehof waar Apollo het programma Winter Wonderland bracht samen met het Enschedese theaterkoor Studio 65. […]
  • Apollo in actie tijdens zondagmiddagconcert30 november 2018 Apollo in actie tijdens zondagmiddagconcert Het harmonie-orkest van Apollo geeft komende zondagmiddag een concert samen met het jeugdorkest van de Goorse muziektrots in De Reggehof. Voor het harmonie-orkest is dat de grote generale […]
  • Goorse musicalster kraakt Almelo3 september 2017 Goorse musicalster kraakt Almelo Wie denkt enkel te gaan kijken naar een toneelstuk komt bedrogen uit. "Het verzet kraakt" is een avondvullende beleving in Almelo. De bezoekers worden vanaf hun eerste stap op het […]
  • Eva Crutzen, TJSO en Beatline…16 maart 2018 Eva Crutzen, TJSO en Beatline… De activiteitenkalender voor de komende dagen vermeld weer veel muziek maar begint vanmiddag in de Rozenstraat waar er vanaf 14:00 uur een Open Dag is bij Dag Activiteiten-centrum De Roos. […]