Postduivenshow De Reggevliegers

Postduivenverenigingen De Reggevliegers houdt zaterdag een postduivenshow. In het clubgebouw aan de Gruttostraat zijn circa 100 postduiven te bewonderen voor belangstellenden. Naast het bezichtigen van de duiven is er doorlopend een loterij met prijzen. De toegang is gratis en de show is geopend vanaf 14.00 tot 17.30 uur.

postduif

 

Gerelateerde berichten

  • Postduivententoonstelling bij De Reggevliegers21 november 2019 Postduivententoonstelling bij De Reggevliegers Postduivenvereniging 'De Reggevliegers' houdt komende zaterdag haar jaarlijkse duivententoonstelling in het clubgebouw aan de Gruttostraat in Goor. Nu het vliegseizoen voorbij is, is dit […]
  • Postduivenshow De Reggevliegers25 november 2016 Postduivenshow De Reggevliegers De Goorse Postduivenvereniging “De Reggevliegers” houdt morgenmiddag, zaterdag 26 november, de jaarlijkse postduivenshow. In het clubgebouw aan de Gruttostraat zijn er dan zo'n 110 duiven […]
  • Combinatie Buning-De Jager wint duivententoonstelling6 januari 2015 Combinatie Buning-De Jager wint duivententoonstelling De Goorse combinatie Buning-De Jager heeft afgelopen zaterdag de duivententoonstelling van PV de Reggevliegers gewonnen. Met hun vier duiven haalden ze een gemiddelde score van 91,81 […]
  • moord20 november 2013 Gorenaar verdacht van wurgen ex Zevenaar De 30-jarige vrouw die deze zomer in Zevenhaar is vermoord, is door wurging om het leven gekomen. Haar 32-jarige ex-vriend uit Goor wordt van de moord verdacht. Dat bleek vanmiddag op de […]
  • Tobi ter Haar ziet levenslicht7 maart 2016 Tobi ter Haar ziet levenslicht Wat goed is komt snel, luidt het adagium. En dus toonde Tobi ter Haar eerder dan verwacht zijn gezicht aan zijn ouders Patrick en Bibi. De jonge telg zag een kleine maand eerder dan […]