Postduivenshow De Reggevliegers

Postduivenverenigingen De Reggevliegers houdt zaterdag een postduivenshow. In het clubgebouw aan de Gruttostraat zijn circa 100 postduiven te bewonderen voor belangstellenden. Naast het bezichtigen van de duiven is er doorlopend een loterij met prijzen. De toegang is gratis en de show is geopend vanaf 14.00 tot 17.30 uur.

postduif

 

Gerelateerde berichten

  • Postduivenshow De Reggevliegers25 november 2016 Postduivenshow De Reggevliegers De Goorse Postduivenvereniging “De Reggevliegers” houdt morgenmiddag, zaterdag 26 november, de jaarlijkse postduivenshow. In het clubgebouw aan de Gruttostraat zijn er dan zo'n 110 duiven […]
  • Postduivententoonstelling bij De Reggevliegers21 november 2019 Postduivententoonstelling bij De Reggevliegers Postduivenvereniging 'De Reggevliegers' houdt komende zaterdag haar jaarlijkse duivententoonstelling in het clubgebouw aan de Gruttostraat in Goor. Nu het vliegseizoen voorbij is, is dit […]
  • Combinatie Buning-De Jager wint duivententoonstelling6 januari 2015 Combinatie Buning-De Jager wint duivententoonstelling De Goorse combinatie Buning-De Jager heeft afgelopen zaterdag de duivententoonstelling van PV de Reggevliegers gewonnen. Met hun vier duiven haalden ze een gemiddelde score van 91,81 […]
  • Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit13 april 2020 Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit De kosten ven het laatste deel van de Goorse wijk 't Gijmink zijn 3 miljoen hoger uitgevallen dan aanvankelijk begroot. De totale projectkosten bedroegen € 45,5 miljoen. Er is besloten om […]
  • Bingomiddag bij De Tuinputter18 december 2015 Bingomiddag bij De Tuinputter Aanzienlijke prijzen zijn er komende zondag, de 20e december te winnen in buurthuis De Tuinputter in de voormalige Laarschool (foto). Daar is een bingo-middag, die voor iedereen gratis […]