Postduivenshow De Reggevliegers

Postduivenverenigingen De Reggevliegers houdt zaterdag een postduivenshow. In het clubgebouw aan de Gruttostraat zijn circa 100 postduiven te bewonderen voor belangstellenden. Naast het bezichtigen van de duiven is er doorlopend een loterij met prijzen. De toegang is gratis en de show is geopend vanaf 14.00 tot 17.30 uur.

postduif

 

Gerelateerde berichten

  • Postduivenshow De Reggevliegers25 november 2016 Postduivenshow De Reggevliegers De Goorse Postduivenvereniging “De Reggevliegers” houdt morgenmiddag, zaterdag 26 november, de jaarlijkse postduivenshow. In het clubgebouw aan de Gruttostraat zijn er dan zo'n 110 duiven […]
  • Combinatie Buning-De Jager wint duivententoonstelling6 januari 2015 Combinatie Buning-De Jager wint duivententoonstelling De Goorse combinatie Buning-De Jager heeft afgelopen zaterdag de duivententoonstelling van PV de Reggevliegers gewonnen. Met hun vier duiven haalden ze een gemiddelde score van 91,81 […]
  • Bingomiddag bij De Tuinputter18 december 2015 Bingomiddag bij De Tuinputter Aanzienlijke prijzen zijn er komende zondag, de 20e december te winnen in buurthuis De Tuinputter in de voormalige Laarschool (foto). Daar is een bingo-middag, die voor iedereen gratis […]
  • Caroly in piste Circus Renz-Berlin18 oktober 2017 Caroly in piste Circus Renz-Berlin Het Goorse jeugdcircus Caroly gaat optreden in de circustent van Circus Renz-Berlin op het terrein aan de Hogenkamp. Dat gebeurt voorafgaand aan de familievoorstelling van het circus […]
  • 117 brugklassers over het paard van Troje…15 november 2018 117 brugklassers over het paard van Troje… Een bomvolle theaterzaal van De Reggehof genoot gisteravond van een voorstelling van 117 Goorse brugklassers van De Waerdenborch. Die werden gisteren vanaf 14:00 uur door de professionals […]