Oale Roop, Hofpopvoices en carnaval

Wederom een volle weekendagenda voor wat betreft het Goorse uitgaansleven met het Twente Open-pokertoernooi in café De Whee dat morgen om 16.00 uur begint. Bij De Ster wordt s’avonds de nieuwe Hofprins bekend gemaakt tijdens een feestavond van CV Sterzo met live muziek van feestband Kroepin en de Goorse DJ Jan Smit. In De Reggehof is morgenavond de á capella zangvoorstelling ‘Herman in een bakje geitenkwark’ te zien. Op zondagmorgen klinken voor het eerst de Midwinterhoorns weer. D’Oale roop is te horen (foto) vanaf 09.15 vanaf de algemene begraafplaats. Zondagmiddag is er weer de zangcontest voor leerlingen van de groepen 7 en 8 van de basisscholen. Hofpopvoices begint om 15.00. Aan het eind van de middag wordt bekend wie de opvolger is van de Goorse Tess Leemreize die vorig jaar won.

mirreweenterhoornbloazersgoodeepn2

 

Gerelateerde berichten

  • Reggestad Muzikanten, KNA, Jan Smit en Beatline1 april 2016 Reggestad Muzikanten, KNA, Jan Smit en Beatline Veel plaatselijk talent dit weekeinde op de lokale planken. Er is vanavond allereerst een 1 aprilfeestje voor de jeugd van 't Gijmink met de DJ's Dennis en Sem. Morgenavond staan de […]
  • 30 december 2015 Goor bruist op Oudejaarsdag Het is haast teveel om op te noemen maar de Oudejaarsdag is in Goor er, volgens goede traditie één van vuurwerk, foekepott'n en een hoop gezelligheid. Naast de particuliere feesten die her […]
  • Popquiz, Hoftalenten, Foekepotten en Sylvesterparty’s…29 december 2017 Popquiz, Hoftalenten, Foekepotten en Sylvesterparty’s… Voor de komende laatste dagen van 2017 stikt het, zoals altijd aan het einde van het jaar, van de activiteiten in het Goorse. De evenementenkalender staat boordevol en begint met de […]
  • Wie wordt de vijfde CV Sterzo-prins(es) ?5 november 2014 Wie wordt de vijfde CV Sterzo-prins(es) ? Het gonst al weken en nu het uur u nadert, wemelt het van de namen. Wie wordt de nieuwe Prins of prinses Carnaval van Goor ? Komende vrijdagavond zal het duidelijk worden in de achterzaal […]
  • Baartman, Hofprins en Hofpopvoices…23 november 2018 Baartman, Hofprins en Hofpopvoices… Een volle evenementenagenda voor het komende weekeinde in het Goorse. Te beginnen met de voorstelling van de Bornse cabaretière Nathalie Baartman vanavond in de Reggehof. Zij staat op de […]