Bart Smit schiet GFC naar zege

Het was niet de voorbereiding die je zou wensen als trainer maar voor Bart Smit pakte het vandaag prima uit. Na een daverende carnavalsavond bij De Ster, Smit is lid van de Raad van elf van CV Sterzo, schoot de middenvelder vanmiddag GFC in de slotfase van het duel in en tegen Sportclub Neede naar de zege. Een vrije trap van zo’n 25 meter in de 87e minuut werd met het nodige fortuin in het doel geschoten. “Heerlijk om een wedstrijd zo te beslissen”, zegt de matchwinner. “Het was inderdaad niet vroeg vannacht maar daar heb ik geen last van gehad.”Needegfc1

In een gelijkopgaande eerste helft waren er over en weer een aantal kansen voor beide ploegen. In de tweede helft ontwikkelde GFC een overwicht tegen de hekkensluiter. Op basis daarvan is de zege dan ook verdiend te noemen. Na de 0-1 van Smit kreeg Kick Ditzel nog de kans om vanaf elf meter de score op te voeren, maar hij miste de toegekende strafschop. GFC stijgt door de overwinning naar de zesde plaats op de ranglijst en heeft nu 16 punten uit 11 duels.