Twenthe wint van WVV

Twenthe heeft vanmorgen een oefenduel tegen WVV ’34 uit Hengevelde met 3-1 gewonnen. Bij rust was het al 2-0 voor de tweedeklasser door treffers van Emiel Freriksen en Michel Boom. In de tweede helft besliste Michiel Wijnbergen bij de stand 2-1 een kwartier voor tijd het duel met de 3-1. GFC kwam gisteren op eigen veld in actie tegen Hulzenze Boys en ging met 1-2 onderuit. Hector speelde vanochtend tegen Sportclub Overdinkel en verloor eveneens met 2-1. Dennis Siahaya maakte uit een penalty de enige treffer voor de groen-witten. Komende dinsdag komen de Goorse clubs uit in het regionale bekertoernooi. Twenthe ontmoet het 2e van HSC ’21 , Hector speelt tegen Holten, GFC treft Hoeve Vooruit. 

Gerelateerde berichten

  • Kennismaken met atletiek in Goor24 september 2013 Kennismaken met atletiek in Goor De Goorse jeugd wordt in de komende drie weken uitgenodigd om op sportpark De Horst kennis te maken met de beoefening van de atletieksport. De jeugd van 6 tot en met 16 jaar kan […]
  • Sleutels verloren in de tent25 juni 2010 Sleutels verloren in de tent Hoe Tom vannacht het huis binnen is gekomen is een raadsel, maar dat het is gelukt is zeker. Om halt twee vannacht bereikte ons namelijk al een mailtje met daarin de boodschap dat Tom zijn […]
  • Bootcamp voor kinderen in sportzaal Gijmink9 januari 2021 Bootcamp voor kinderen in sportzaal Gijmink Het Sportteam van Wijkvoorziening Het Doesgoor organiseert op woensdag 20 januari een Bootcamp-activiteit voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Wie benieuwd is hoe het gesteld is met de […]
  • ZondagMiddagCafé in Goor16 juli 2014 ZondagMiddagCafé in Goor Komende zondag is het alweer de derde zondag van de maand en dat betekent dat het ZondagMiddagCafé in Goor weer geopend is voor alle senioren uit de Hof van Twente. Er kunnen diverse […]
  • Advies: Nieuw zwemcomplex Goor 31 maart 2009 Advies: Nieuw zwemcomplex Goor In Goor moet een nieuw zwembadcomplex komen. De huidige binnenbaden in Markelo en Goor moeten worden gesloopt. Richting Markelo moet een nieuwe sporthal worden gebouwd. Dat is het advies […]