Willeke Pijfers ziet Sarah

Een grote Sarah vormt vandaag de sierlijke toegangspoort van ’t Twentse Haagje. Willeke Pijfers is 50 en dat mag Goor weten. De sympathieke brunette geniet in Goor en omgeving bekendheid als (mede)ondernemer van onder meer De Sportschool. Willeke zit zelf niet op deze digitale lofzang te wachten voor haar bijzondere verjaring, maar de familie- en kennissenkring wil haar op deze plek toch even in het zonnetje zetten. Willeke proficiat en geniet van deze bijzondere mijlpaal!
Willeke Pijfers

Gerelateerde berichten

  • De Sportschool viert 10e verjaardag2 september 2022 De Sportschool viert 10e verjaardag Slingers en ballonnen bij De Sportschool. De onderneming viert deze week haar 10-jarig bestaan. En daarmee heeft De Sportschool van Linus en Willeke Pijfers een vaste voet aan de grond in […]
  • In beweging met Hofstreek TV18 april 2020 In beweging met Hofstreek TV Vanaf komende maandag, 20 april, zendt Hofstreek TV in samenwerking met de Sportschool in Goor het programma: 'De Hof in beweging' uit. In navolging van de populaire Olga Commandeur […]
  • Gaslek ontdekt tijdens kledingverkoop Bunschotenstraat2 oktober 2018 Gaslek ontdekt tijdens kledingverkoop Bunschotenstraat De Goorse brandweer moest vanavond  om kwart voor zeven uitrukken voor een gaslek- melding aan de Bunschotenstraat in Goor. Daar was achter het pand van De Sportschool, een kledingverkoop […]
  • Twee prijzen voor Goorse sportscholen22 mei 2017 Twee prijzen voor Goorse sportscholen Een erkenning voor twee Goorse sportscholen tijdens de verkiezing van beste sportschool in de Hof van Twente. Zo kreeg Movado Sports (foto) de meeste stemmen en werd De Sportschool met het […]
  • De Sportschool beste fitnessclub van Overijssel9 december 2015 De Sportschool beste fitnessclub van Overijssel De Sportschool in Goor heeft een eervolle erkenning in de wacht gesleept. De onderneming van Linus Pijfers is verkozen tot de beste sportschool van Overijssel. Ook landelijk scoort de […]