Willeke Pijfers ziet Sarah

Een grote Sarah vormt vandaag de sierlijke toegangspoort van ’t Twentse Haagje. Willeke Pijfers is 50 en dat mag Goor weten. De sympathieke brunette geniet in Goor en omgeving bekendheid als (mede)ondernemer van onder meer De Sportschool. Willeke zit zelf niet op deze digitale lofzang te wachten voor haar bijzondere verjaring, maar de familie- en kennissenkring wil haar op deze plek toch even in het zonnetje zetten. Willeke proficiat en geniet van deze bijzondere mijlpaal!
Willeke Pijfers

Gerelateerde berichten

  • De Sportschool beste van de Hof8 december 2014 De Sportschool beste van de Hof Bij de gemeentelijke fitnessclubverkiezing is De Sportschool uit Goor als beste uit de bus gekomen. Naast De Sportschool veroverden ook Anytime en Movado Sports uit ‘t Twentse Haagje een […]
  • De Sportschool beste fitnessclub van Overijssel9 december 2015 De Sportschool beste fitnessclub van Overijssel De Sportschool in Goor heeft een eervolle erkenning in de wacht gesleept. De onderneming van Linus Pijfers is verkozen tot de beste sportschool van Overijssel. Ook landelijk scoort de […]
  • Gaslek ontdekt tijdens kledingverkoop Bunschotenstraat2 oktober 2018 Gaslek ontdekt tijdens kledingverkoop Bunschotenstraat De Goorse brandweer moest vanavond  om kwart voor zeven uitrukken voor een gaslek- melding aan de Bunschotenstraat in Goor. Daar was achter het pand van De Sportschool, een kledingverkoop […]
  • Twee prijzen voor Goorse sportscholen22 mei 2017 Twee prijzen voor Goorse sportscholen Een erkenning voor twee Goorse sportscholen tijdens de verkiezing van beste sportschool in de Hof van Twente. Zo kreeg Movado Sports (foto) de meeste stemmen en werd De Sportschool met het […]
  • Sarah vandaag voor Anita Spaay6 maart 2014 Sarah vandaag voor Anita Spaay Zelf houdt ze het graag op 38 jaar, maar er is ook voor Anita Spaay geen ontkomen aan. Vandaag wordt ze 50 jaar en de familie vindt dat dit gevierd mag worden. Onder het motto "op naar de […]