December-actie Goorse winkeliers met prijzen

De jaarlijkse decembermaand-actie van Goor Collectief is vandaag van start gegaan. Dit jaar worden bij aankopen in de winkels één of meerdere bonnen verstrekt die meedingen naar diverse prijzen die allemaal beschikbaar zijn gesteld door de winkeliers zelf. Er zijn 30 deelnemende winkels en de bonnen kunnen worden geactiveerd op een speciale site of ingeleverd worden bij de winkeliers. De actie is onderdeel van het jaarlijkse eindejaars-aciviteiten van de Goorse ondernemersvereniging. In dat kader zijn er volgend weekend ook extra activiteiten in het stadshart zoals ‘Winters Genieten’ op zaterdagmiddag- en avond de 19e december.

Wintersgenieten1

Gerelateerde berichten

  • Geldprijzen te winnen met Goorse gelukspas13 december 2016 Geldprijzen te winnen met Goorse gelukspas Ondernemersvereniging Goor Collectief gaat onder de houders van de Gelukspas drie geldprijzen verdelen op de laatste dag van dit jaar. De prijzen van respectievelijk € 150,-,€ 75,- en € […]
  • Winters Genieten tijdens kerstmarkt17 december 2014 Winters Genieten tijdens kerstmarkt Het Twentse Haagje krijgt dit weekend voor even de allure van een echte Weihnachtsstadt. In het centrum van Goor is er zaterdag en zondag weer Goorse gezelligheid tijdens Winters Genieten. […]
  • Gezellige drukte tijdens Winters Genieten19 december 2015 Gezellige drukte tijdens Winters Genieten De beslissing om het evenement Winters Genieten in het Goorse centrum te verplaatsen van de zondag naar de zaterdag heeft goed uitgepakt. Er was vanmiddag en vanavonv veel publiek op de […]
  • Weer lokale standhouders gevraagd voor Winters Genieten24 oktober 2016 Weer lokale standhouders gevraagd voor Winters Genieten Voor de komende editie van 'Winters Genieten' is Goor Collectief weer op zoek naar standhouders uit Goor die namens verenigingen, instellingen of zelf als particulier waar willen verkopen […]
  • Kerstbomen in Goors centrum7 december 2017 Kerstbomen in Goors centrum Het Goorse stadshart is nu helemaal in kerstsferen. Deze week zijn een groot aantal wit gespoten kerstbomen geplaatst. De bomen zijn overal in het centrum te vinden: Van het kerkplein bij […]