Weinig draagvlak voor Goors Glazen Huis

De beslissing om te stoppen met het Goorse Glazen Huis in het stadshart stuit niet op veel weerstand. De meeste deelnemers aan een poll op deze site vinden het niet erg dat er na aantal jaren geen inzamelings-actie voor het goede doel is. Het organiserende Hofstreek FM stuitte op organisatorische problemen en besloot dit jaar geen discjockeys op te sluiten. 75% van de respondenten zegt daar geen moeite mee te hebben. Het overige kwart betreurt wel dat er geen lokaal Glazen Huis meer wordt gecreƫerd. Er werden 1034 stemmen uitgebracht. De volgende poll gaat over de intocht van Sinterklaas. Columnist Niels Kremers pleit op Goorsnieuws.nl voor een aankomst op zaterdag in plaats van op zondag. Daarop kwam aardig wat respons. Vandaar ook maar eens een steekproef via een enquete op de site. Kortom: U mag het zeggen !

glazenhuisgoor

Gerelateerde berichten

  • Leeuwedeel Goor tegen opvang vluchtelingen4 november 2015 Leeuwedeel Goor tegen opvang vluchtelingen Er is nog steeds een meerderheid van de inwoners van Goor tegen de opvang van asielzoekers in het Twentse Haagje. Uit een poll op deze site zegt 70% nee op de vraag of Goor ook […]
  • Het slot zit erop…11 december 2014 Het slot zit erop… De dj's Robert van der Reest, Hilco Wekking en Gert Vaanholt zijn vanavond door burgemeester Nauta opgesloten in het Goorse Glazen Huis dat dit jaar voor het eerst is ingericht in de serre […]
  • Afvalrace Goorse Glazen Huis-DJ’s14 november 2014 Afvalrace Goorse Glazen Huis-DJ’s De drie Disc-jockeys van de lokale omroep Hofstreek FM die vlak voor kerst weer 72 uur worden opgesloten in het Glazen Huis, zijn in sportieve voorbereiding. Robert van der Reest, Gert […]
  • Hofstreek in de lucht voor meer bloembakken in Goor11 december 2019 Hofstreek in de lucht voor meer bloembakken in Goor Onder de naam 'De Hofkluis' zijn er van 27 tot en met 30 december allerlei activiteiten in de Reggehof met als doel om geld in te zamelen voor nog meer bloembakken in Goor. Deze […]
  • Ouderen krijgen extraatje Elastiekenkoers29 september 2014 Ouderen krijgen extraatje Elastiekenkoers De ouderen in Goor en omgeving die worden verzorgd in de diverse tehuizen zoals 't Herfstzon (foto) kunnen dit jaar rond de kerst een extraatje verwachten. De organisatie van de […]