Sinterklaas, midwinterhoorn en de derby

Het summum nadert voor veel Goorse kinderen. Morgen is het officieel pakjesavond en zal de Sint een groot deel van de Goorse huishoudens bezoeken en de kinderen voorzien van cadeaus. Het bezoek van de Goedheiligman betekent dat De Reggehof dit weekend leeg blijft. De Sint brengt overigens vanavond wel een bezoek aan café Johnys en is er een Zwarte Pietenshow bij café De Buurman. Verder is het rustig op de theateragenda. Wel kunnen liefhebbers van de midwinterhoorn morgen naar de Braakmolen waar midwinterhoorns worden vervaardigd. De sportliefhebbers kunnen hun hart zondag ophalen voor de Goorse derby tussen GFC en Hector (foto). Voor meer evenementen, checkt u de agenda.

GFCHector10

 

Gerelateerde berichten

  • Intocht Sint, derby, Wim Daniels en pluimvee1 november 2016 Intocht Sint, derby, Wim Daniels en pluimvee Een bomvolle agenda dit weekend. Zo heeft de altijd populaire intocht van Sinterklaas zondag grote concurrentie van de Goorse derby in de vierde klasse. Op Sportpark Heeckeren ontvangt GFC […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Piratencafé, nieuwe Prins en Sukkeltoernooi1 december 2017 Piratencafé, nieuwe Prins en Sukkeltoernooi De activiteitenagenda voor dit weekeinde biedt voor de liefhebbers van het Piratenlied allereerst een mogelijkheid om vandaag bij café Johny's langs te gaan waar zender Los Banditos de […]
  • Bloazen bie de Mölle…16 december 2015 Bloazen bie de Mölle… Ondanks het druilerige weer was het gezellige vanmiddag bij de Braakmolen en het Goorse Klompenmuseum " 't Oale Ambacht". Daar toonden de Mirrewinterhoornblazers uit Goor en Diepenheim hun […]
  • Midwinterhoorns op de Braakmolen10 december 2015 Midwinterhoorns op de Braakmolen De mensen in de wijk 't Gijmink werden gisteravond naar buiten gelokt door de Oale Roop. Op de Braakmolen klonk het klassieke Twentse geluid van een Midwinterhoorn. Afgelopen zondag werd […]