Twenthe wint ook van Enschedese Boys

De zegereeks van vv Twenthe blijft voortduren. De koploper in de vierde klasse B won vanmiddag met 2-3 van Enschedese Boys. Een uitslag die veel hoger uit had moeten vallen gezien het aantal kansen voor de Goorse Tricolores die binnen twintig minuten al drie keer net hadden gevonden. Jasper Groothuis scoorde 0-1 na een fraai opgezette aanval waarvan hij het einstation was. Guus Lummen reageerde alert nadat de keeper van de thuisploeg een bal los liet en tekende voor de 0-2. De derde goal werd door een Enschedese verdediger in eigen doel gekopt na een voorzet.

Enschedeseboystwenthe Na een dik half uur bracht Enschedese Boys met twee goals binnen een minuut de spanning terug in de wedstrijd en leek Twenthe een zware tweede helft tegemoet te gaan. Zeker ook omdat doelman Wouter Bekhuis met een blessure kampte ne moest worden vervangen door Martijn Busscher. Niets was minder waar. De ploeg van trainer Michiel Mensink was in het tweede bedrijf heer en meester en mag zich alleen aanrekenen dat er niet meer gescoord is. In de slotafse was er ook nog rood voor een ‘Boys-speler’ die zijn frustratie botvierde op Tijmen van Wissing. De middenvelder verving in dit duel Michiel Wijnbergen die een weekendje weg is. Twenthe heeft als lijstaanvoerder nu 31 punten uit 12 wedstrijden.