Goorse atleten op dreef bij afsluiting TTC

In de afsluitende wedstrijd van de Twentse Cross Competitie in Eibergen heeft de Goorse jeugd dit weekend goed gepresteerd. Zo wisten de atleten Thijs en Niek Nijman de tweede plek te behalen in het eindklassement. Dianthe Scherphof leverde een felle strijd met haar concurrente Ruby Jansen voor de eerste plek. Uiteindelijk hebben de dames evenveel punten in het eindklassement verzameld. Een podiumplek was er ook voor veteraan Michel van der Heide. Hij wist derde te worden in klassement 10 km 40+.

AV Goor jeugd

Gerelateerde berichten

  • Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross3 maart 2020 Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross Hardloopliefhebbers kunnen hun hart komende zaterdag ophalen. De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert dan weer de Bovenbergcross. Volwassen lopers kunnen er kiezen tussen de […]
  • Van der Heide derde in Twentse Cross Competitie19 januari 2020 Van der Heide derde in Twentse Cross Competitie De Goorse hardloper Michel van der Heide (foto) is in de mannen 40+ categorie als derde geëindigd in de Twentse Cross Competitie. In dat klassement over in totaal zes veldlopen in de […]
  • Slaat ligt Enterse hardlopers dwars in Winterloop21 januari 2017 Slaat ligt Enterse hardlopers dwars in Winterloop Voor de eerste keer in haar nog altijd pas jonge loopcarrière heeft Linda Slaat zaterdag een wedstrijd gewonnen. De Goorse atlete wist in buurdorp Enter de daar georganiseerde Winterloop […]
  • Scherphof snelste in thuiswedstrijd Bovenbergcross10 maart 2018 Scherphof snelste in thuiswedstrijd Bovenbergcross Het Goorse looptalent Dianthe Scherphof (foto) heeft zaterdag de Bovenbergcross gewonnen. De organisatie van die loopwedstrijd was in handen van AV Goor '75, de atletiekvereniging waarvoor […]
  • Van der Heide wint zonnige Bovenbergcross7 maart 2020 Van der Heide wint zonnige Bovenbergcross Onder zonnige omstandigheden heeft Michel van der Heide (foto) zaterdagmiddag de 5,4 kilometer van de Bovenbergcross gewonnen. In de door AV Goor '75 georganiseerde crossloop was de […]