Kleuterkerk in het teken van het kerstfeest

De laatste Kleuterkerk van het jaar staat natuurlijk in het teken van kerst. Komende zondag  vieren de jonge kinderen in de Petrus en Paulus kerk het eindfeest van het jaar. Zo wordt er gezongen door het kerstkoortje, geknutseld en wordt het kerstverhaal voorgelezen en gespeeld. Kleuterkerk begint om 9.15 uur en duurt tot 10.00 uur in de parochiezaal.

kleuterkerk

Gerelateerde berichten

  • 7 juni 2016 Laatste viering Kleuterkerk De Kleuterkerk is ter ziele. Wegens de geringe belangstelling is de kerk genoodzaakt te stoppen met de maandelijkse activiteit. In de Petrus en Pauluskerk kwamen om de vier weken op […]
  • Kleuterkerk in parochiezaal kerk10 maart 2016 Kleuterkerk in parochiezaal kerk Voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar is er komende zondag weer een Kleuterkerk in de parochiezaal van de Petrus en Paulus-kerk. Jezus vertelt een verhaal aan de grote mensen en de […]
  • Kleuterkerk over drie koningen7 januari 2016 Kleuterkerk over drie koningen Kinderen tussen de 3 en 7 jaar zijn komende zondag weer welkom in de parochiezaal van de Petrus en Pauluskerk aan de Hengevelderstraat. Dit keer wordt het verhaal van de drie koningen […]
  • Caritas stelt zich voor26 januari 2022 Caritas stelt zich voor Ze willen hun neus graag aan het venster drukken en dus stellen zij zich graag voor via deze site. De Stichting Caritas van de Heilige Geestparochie hoopt hiermee meer herkenbaar te […]
  • Mariakapel Zeldam wel geopend op Kerstavond19 december 2021 Mariakapel Zeldam wel geopend op Kerstavond Er is, zoals eerder gemeld, geen kerkdienst in de Petrus en Pauluskerk tijdens Kerstavond dit jaar maar wie zich dan toch wil bezinnen, wil bidden en/of een kaarsje op wil steken kan dan, […]