Kleuterkerk in het teken van het kerstfeest

De laatste Kleuterkerk van het jaar staat natuurlijk in het teken van kerst. Komende zondag  vieren de jonge kinderen in de Petrus en Paulus kerk het eindfeest van het jaar. Zo wordt er gezongen door het kerstkoortje, geknutseld en wordt het kerstverhaal voorgelezen en gespeeld. Kleuterkerk begint om 9.15 uur en duurt tot 10.00 uur in de parochiezaal.

kleuterkerk

Gerelateerde berichten

  • 7 juni 2016 Laatste viering Kleuterkerk De Kleuterkerk is ter ziele. Wegens de geringe belangstelling is de kerk genoodzaakt te stoppen met de maandelijkse activiteit. In de Petrus en Pauluskerk kwamen om de vier weken op […]
  • Kleuterkerk in parochiezaal kerk10 maart 2016 Kleuterkerk in parochiezaal kerk Voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar is er komende zondag weer een Kleuterkerk in de parochiezaal van de Petrus en Paulus-kerk. Jezus vertelt een verhaal aan de grote mensen en de […]
  • Kleuterkerk over drie koningen7 januari 2016 Kleuterkerk over drie koningen Kinderen tussen de 3 en 7 jaar zijn komende zondag weer welkom in de parochiezaal van de Petrus en Pauluskerk aan de Hengevelderstraat. Dit keer wordt het verhaal van de drie koningen […]
  • Caritas zamelt voedsel in voor Oekraïne7 juni 2022 Caritas zamelt voedsel in voor Oekraïne De Caritas vraagt om houdbare voedselproducten voor transport naar het door oorlog getroffen Oekraïne. Er wordt gevraagd om producten als groente in blik, rijst, tarwebloem, noodles, […]
  • Enchanté zondag in PP-kerk7 april 2022 Enchanté zondag in PP-kerk Kamerkoor Enchanté is zondag weer actief in Goor. Het genootschap is al jaren een vaste waarde in de Hof van Twente en is ontstaan uit een groep enthousiaste ouders van […]