Als de kat van huis is ….

In de Grotestraat (achter bakker Nollen) is een kat aan komen lopen die zich daar wel erg thuis voelt. De kat was in het bezit van een rood tuigje en ziet er gezond uit. Het probleem is echter dat de kat des huizes de aangelopen kater niet accepteert. Dus via deze weg of de eigenaar even contact op wil nemen.

Marieke_augustus_002

Gerelateerde berichten

  • Kip gevonden bij Albatros20 januari 2012 Kip gevonden bij Albatros Het volgende bericht kan zeker in de categorie opmerkelijk. Sven Gerritsen heeft vanmiddag op het schoolplein van de Albatros namelijk geen vermiste hond of kat gevonden, maar een kip. Hij […]
  • Update: Kat sinds donderdag vermist13 augustus 2011 Update: Kat sinds donderdag vermist Lucien Westgeest is sinds donderdag haar kat Saryht kwijt. Het beestje is 1 jaar oud, lang, hoog en weegt ongeveer zes kilo. Saryht is donderdag om 12.00 uur nog gezien aan de J.M. de […]
  • jb kat De Whee 2302201323 februari 2013 Kat aan komen lopen op De Whee Bij Tamara is vanmiddag op De Whee een kat aan komen lopen. De kat voelt zich echt thuis, is aanhankelijk en geeft kopjes. De kat wordt vandaag nog opgehaald door De BrĂ©borgh. Voor […]
  • Kater Lars sinds vrijdag vermist (update)12 februari 2012 Kater Lars sinds vrijdag vermist (update) Anne Jongsma is haar kater Lars sinds vrijdagochtend kwijt. De zwarte kater is weggelopen vanuit de Diepenheimseweg. Het is een vriendelijk, opgewekt dier, dat vanwege vroegere […]
  • Patser vermist in buitengebied7 mei 2012 Patser vermist in buitengebied Een droevige mail van een van onze noabers uit het buitengebied tussen Markelo en Goor. Hij is op zoek naar zijn vermiste kater. "Drie Jaar na de zeer ernstige mishandeling van onze […]